آرد نان فانتزی از کجا بخریم؟

صفحه اینستاگرام
فروشگاه
خرید عمده
پشتیبانی واتساپ
آرد نان فانتزی را از کجا تهیه کنیم؟ آرد نان فانتزی چه نوع آردی است؟ چه فرقی با آرد معمولی دارد؟ آیا میتوان با آن در خانه نان پخت؟
اینها نمونهای از پرسشهایی هستند که ممکن است برای خیلی از افراد درباره آرد فانتزی پیش بیاید.
در اینجا علاوه بر پاسخ به این پرسش که آرد نان فانتزی را از کدام فروشگاه میتوان خرید، اطلاعات مفیدی نیز در این زمینه ارائه میشود.

نان تهیه شده از آرد نانوایی
آرد فانتزی چیست؟
به این نوع آرد، آرد ستاره هم میگویند.
آرد فانتزی به آردی گفته میشود که میزان سبوسگیری آن بین ۲۱٪ تا ۲۳٪ است.
این آرد از بخش مرکزی دانه گندم به همراه قسمتهای دیگر اندوسپرم به دست میآید.
این آرد ویژگیهایی مانند کشسانی خوب، ظرفیت بالای جذب آب و توانایی نگهداری گازهای ناشی از تخمیر را دارد. به همین دلیل از آن برای پخت نانهای صنعتی، نانهای حجیم و نیمهحجیم استفاده میشود.
تولید این آرد به صورت صنعتی و در کارخانههای آرد انجام میگیرد.
از این آرد در تهیه نانهای فانتزی و همچنین بعضی از کیکها و شیرینیها نیز میتوان استفاده کرد.
برای درست کردن نانهای حجیم مثل باگت، نان تست و نان همبرگری کاربرد دارد.
محصولاتی که با این آرد پخته میشوند، معمولاً بافتی نرم، اسفنجی و انعطافپذیر دارند.
کیفیت این آرد به نوع گندمی که از آن تهیه شده بستگی دارد.
این آرد دارای مقدار مشخصی سبوس نرم است. هنگام استفاده از این آرد، نیاز به بهبوددهندهها بسیار کمتر است.
آرد سفید و آرد فانتزی هر دو از گندم تهیه میشوند، اما تفاوت اصلی در میزان سبوس آنهاست.
آرد سفید از بخش درونی دانه گندم به دست میآید و سبوس آن کاملاً جدا شده است. به همین دلیل، نان یا شیرینیای که با این آرد درست میشود بافت نرم و رنگ روشنی دارد.
اما آرد فانتزی، هرچند آن هم یک نوع آرد سفید است، ولی مقدار بسیار کمی سبوس در آن باقی مانده. این مقدار کم سبوس باعث میشود baked goodsهایی مثل کیک و شیرینی بافت لطیف و پوکتری پیدا کنند، اما رنگ آن همچنان روشن باقی میماند.
در نتیجه، برای پخت نان معمولی بیشتر از آرد سفید استفاده میشود، ولی برای تهیه کیک، شیرینهای ظریف و دسرها، آرد فانتزی گزینه مناسبتری است چون بافت سبکتر و بهتری به آنها میدهد.
آرد فانتزی چه تفاوتی با آرد سفید دارد؟
تفاوت اصلی این دو نوع آرد، در مقدار سبوسگیری و میزان گلوتن آنهاست.
آرد فانتزی حدود ۲۱ تا ۲۳ درصد سبوسگیری میشود، در حالی که آرد سفید بین ۲۷ تا ۳۳ درصد سبوس خود را از دست میدهد.
همچنین از نظر مقدار پروتئین و گلوتن نیز با هم تفاوت دارند و هر کدام برای مصارف خاصی به کار میروند.
از آرد فانتزی بیشتر برای پخت نانهای فانتزی و محصولات حجیم و نیمحجیم استفاده میشود.
اما آرد سفید برای تهیهی محصولات قنادی، شیرینی، کیک و باقلوا مناسب است.
بعضی افراد برای درست کردن خمیرترش از آرد فانتزی استفاده میکنند و بعضی دیگر آرد نول را ترجیح میدهند.
آیا میدانید آرد سفید دقیقاً چه نوع آردی است؟
اگر کنجکاو هستید، میتوانید مقالهی “آرد نول چیست؟” را بخوانید تا با ویژگیهای آرد سفید بیشتر آشنا شوید.
در اینجا به طور خلاصه این دو آرد را با هم مقایسه کردیم.
اگر دوست دارید اطلاعات دقیقتری دربارهی این آردها به دست آورید، پیشنهاد میکنیم مقالهی “آرد نول با آرد فانتزی چه تفاوتی دارد؟” را مطالعه کنید.

آیا می توان با آرد فانتزی نان خانگی پخت؟
نان فانتزی، یک نان خوشمزه و محبوب است که پخت آن بسیار آسان میباشد و میتوانید در موقعیتهای گوناگون از آن استفاده کنید.
با این حال، توصیه میشود برای پخت نانهای سنتی مثل لواش یا سایر نانهای محلی، از این نوع آرد استفاده نکنید. دلیل این است که میزان گلوتن در این آرد با آرد نانهای سنتی مانند لواش، بربری و سنگک تفاوت دارد. این آرد خاصیت ارتجاعی و کشسانی دارد و به همین دلیل، تهیه نان خانگی به سبک سنتی با آن دشوار خواهد بود.
اما برای درست کردن نانهای فانتزی در خانه، گزینه بسیار مناسبی است و میتوانید با استفاده از آن، از پختن لذت ببرید و مهارتهای آشپزی خود را به نمایش بگذارید.
چند نکته کلیدی:
برای داشتن نان فانتزی خانگی که ظاهر زیباتری داشته باشد، میتوانید خمیر آن را به شکلهای مختلف ببافید و درآورید.
برای این که نان شما خشک نشود، هنگام پخت یک ظرف آب داخل فر بگذارید. با گرم شدن فر، بخار آب ایجاد میشود و این رطوبت باعث میشود نان شما نرم و تازه بماند.
میتوانید رویه نان را با پودر نارگیل، پسته، گردو یا هر چیز دیگری تزیین کنید تا هم خوشمزهتر شود و هم زیباتر به نظر برسد. همچنین، قبل از پختن نان، داخل خمیر را میتوانید با موادی مانند خرما، گردو، شکلات و چیزهای دیگر پر کنید.

حتوا:
درست کردن نانهای فانتزی با آرد مخصوص
اگر دوست دارید در خانه نانهای زیبا و خوشمزه بپزید، استفاده از یک آرد خوب و مناسب اولین قدم است. آردهای فانتزی که کیفیت بالایی دارند، برای این کار عالی هستند.
این آردها معمولاً نرم و سفید هستند و به نان شما بافتی نرم و لطیف میدهند. وقتی از این آرد استفاده کنید، خمیر نان به راحتی شکل میگیرد و هنگام پخت، نان شما حجم خوبی پیدا میکند و ظاهری زیبا و دلچسب خواهد داشت.
پس برای نتیجهای عالی، حتماً به نوع آردی که برای پخت نان فانتزی استفاده میکنید، دقت کنید. یک آرد مرغوب، کمک زیادی به خوشمزه و زیبا شدن نان شما خواهد کرد.
آرد نان فانتزی از کجا بخریم؟
بارها برایتان پیش آماده که بپرسید آرد مخصوص نان فانتزی را از کجا تهیه کنیم؟
این آرد معمولاً در بسیاری از نانواییهای فانتزی به مقدار کم به فروش میرسد. اگر فقط به مقدار کمی از این آرد نیاز دارید، بهتر است از خرید مقدار زیاد آن خودداری کنید.
چون آرد باید در محیطی خنک و خشک نگهداری شود تا کیفیت آن حفظ شود.
اگر قصد خرید آرد دارید، میتوانید آرد ۲۳ درصد مخصوص نان فانتزی با کیفیت را از مجموعه ما تهیه کنید. ما این آرد را هم به مقدار کم و هم به صورت عمده به مشتریان عزیز ارائه میدهیم.
صدف آرد:
ما در زمینه فروش آرد فانتزی نیز فعال هستیم و با کارخانههای معتبری که آرد فانتزی مرغوب و باکیفیت تولید میکنند، همکاری داریم.
نیاز مشتریان به این نوع آرد را به طور کامل تأمین میکنیم.
فروش آرد فانتزی در صدف آرد به دو صورت جزئی (خرده) و کلی (عمده) انجام میشود.
متقاضیان و خریداران آرد فانتزی میتوانند برای خرید اینترنتی، سفارش خود را در فروشگاه اینترنتی صدف آرد ثبت کنند.














































