دستور تهیه مافین شکلات چیپسی + فیلم آموزشی آن

کیک شکلاتی با تکه‌های شکلات، یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین شیرینی‌هاست. این کیک، گزینه‌ای عالی برای یک میان‌وعده در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها به شمار می‌رود. روش درست کردن آن نیز بسیار آسان و سریع است.

مافین شکلات چیپسی و طرز تهیه آن

کیک شکلاتی خوشمزه با تکه‌های شکلات

این یک کیک ساده و پرطرفدار است که در خانه به راحتی درست می‌شود. مواد اصلی آن آرد، شکر، کره، تخم مرغ و البته شکلات است.

روش تهیه:
فر را از قبل گرم کنید.
مواد خشک مانند آرد و شکر را با هم مخلوط کنید.
مواد خیس مانند تخم مرغ و کره ذوب شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
در انتها، تکه‌های شکلات را به خمیر اضافه کنید.
مخلوط را در قالب ریخته و در فر قرار دهید تا بپزد.

پس از پخت، بافت کیک نرم و مرطوب خواهد بود و تکه‌های شکلات داخل آن، وقتی گرم باشد، کمی آب می‌شوند و طعم فوق‌العاده‌ای به آن می‌دهند. این کیک برای عصرانه یا پذیرایی از مهمانان عالی است.

مواد اولیه مافین شکلات چیپسی :

برای درست کردن این کیک، به مواد زیر نیاز دارید:

* ۳ لیوان آرد معمولی (که می‌شود حدود ۴۲۰ گرم)
* ۱ لیوان شکر (معادل ۲۰۰ گرم)
* ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
* ۱ قاشق چایخوری جوش‌شیرین
* ¼ قاشق چایخوری نمک
* ۱ لیوان دوغ (حدود ۲۴۵ گرم)
* ۲ عدد تخم‌مرغ بزرگ
* ¼ لیوان کرهٔ ذوب‌شده (معادل ۴ قاشق غذاخوری)
* ¼ لیوان روغن (معادل ۴ قاشق غذاخوری)
* ۲ قاشق چایخوری وانیل
* ۱ و ¼ لیوان چیپس شکلات (که بهتر است آن را تقسیم کنید) یا می‌توانید مخلوطی از چیپس شکلات و تکه‌های شکلات استفاده کنید.

کیک‌های کوچک و خوشمزه با تکه‌های شکلات

روش تهیه مافین شکلات چیپسی :

فر را از قبل روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد (۳۹۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. سپس قالپ‌های مافین را با اسپری روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ، آرد همه‌کاره را الک کنید. بعد شکر سفید، شکر قهوه‌ای، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.

در یک کاسه جداگانه، ابتدا دوغ، سپس تخم مرغ‌ها، کره آب‌شده، روغن و وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

مخلوط خیس را به مواد خشک اضافه کنید و فقط تا حدی هم بزنید که با هم ترکیب شوند و خمیر یکدستی به دست آید. زیاد هم نزنید.

حالا یک فنجان از چیپس شکلات را به خمیر اضافه کرده و داخل آن بریزید.

خمیر را به‌طور مساوی بین حفره‌های قالپ مافین پخش کنید.

¼ فنجان چیپس شکلات باقیمانده را روی هر مافین بپاشید.

مافین‌ها را به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید. سپس دما را به ۱۶۰ درجه کاهش دهید و حدود ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا روی مافین‌ها طلایی شود و اگر خلال دندان در مرکز آن فرو کنید، تمیز بیرون بیاید (اثر شکلات ذوب‌شده روی آن طبیعی است).

بعد از پخت، بگذارید مافین‌ها چند دقیقه در قالب بمانند تا خنک شوند، سپس آن‌ها را روی یک توری فلزی قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.

شما در ادامه می‌توانید فیلم آموزشی این مافین‌های خوشمزه را نیز تماشا کنید.

شما می‌توانید انواع آرد مورد نیاز خود را از طریق مجموعه صدف آرد با کیفیتی عالی و قیمت مناسب تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن