دستور پخت نان هات داگ + فیلم

درست کردن نان هات داگ در خانه بسیار آسان و سریع است و هر کسی می‌تواند آن را آماده کند.
همه‌ی ما احتمالاً این نان را دیده‌ایم و از آن استفاده کرده‌ایم.
شاید بعضی از شما هم قبلاً آن را درست کرده باشید.
در این بخش می‌خواهیم روش پخت نان هات داگ را با شما به اشتراک بگذاریم.

مواد اولیه:

مواد لازم برای تهیه خمیر:

– آرد مخصوص نان: ۵۰۰ گرم
– شیر: بین ۲۵۰ تا ۲۸۰ میلی‌لیتر
– تخم مرغ: ۱ عدد
– روغن: ۵۰ میلی‌لیتر
– نمک: ۱۰ گرم
– شکر: ۱۰ گرم
– خمیرمایه فوری: ۱۰ تا ۱۲ گرم

دستور پخت نان هات داگ

دستور پخت نان هات داگ:

ابتدا همه مواد را به جز روغن با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید. سپس به تدریج روغن را اضافه کنید.
حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید تا روغن کاملاً جذب شود.
خمیر را در دو نوبت و هر بار به مدت ۲ ساعت استراحت دهید تا حجمش افزایش یابد.
سپس خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید.
روش شکل دادن به خمیرها در ویدیوی آموزشی نشان داده شده است.
بعد از شکل دادن، روی خمیرها را با یک دستمال یا پارچه بپوشانید و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر استراحت دهید.
در این مرحله، اگر مایل بودید، روی نان‌ها را با کمی شیر بپوشانید و کنجد بپاشید.
سپس نان‌ها را در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.
پس از پخت، روی نان‌ها را با یک دستمال مرطوب بپوشانید تا نرم و لطیف بمانند.

در ادامه، ویدیوی آموزش پخت نان هات داگ نیز قرار داده شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن