طرزپخت کیک گورخری + فیلم

در این بخش، روش درست کردن یک کیک راه‌راه و زیبا را با شما تقسیم می‌کنیم. این کیک که به خاطر نقش‌هایش به کیک گورخری معروف است، هم خوشمزه است و هم ظاهر جالبی دارد. در ادامه، مراحل آماده‌سازی آن را به زبان ساده بیان می‌کنیم تا به راحتی بتوانید آن را در خانه بپزید و از شیرینی خوشمزه‌اش لذت ببرید.

طرز پخت کیک گورخری

طرزپخت کیک گورخر

مواد اولیه:

مواد لازم برای تهیه کیک:

تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ لیوان
روغن مایع: سه‌چهارم لیوان
شیر: نصف لیوان
آرد: ۲ تا ۳ لیوان
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل
کمی نمک

طرز پخت کیک گورخری:

تخم‌مرغ‌ها را با شکر، مقداری نمک، روغن و شیر خوب مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به دو بخش مساوی تقسیم نمایید.

به نصف از مخلوط، یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر، یک‌سوم فنجان آرد و کمی عصاره وانیل اضافه کنید. سپس همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.

به بخش باقی‌مانده خمیر، یک فنجان آرد، یک قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر و پودر کاکائو بیفزایید. سپس همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.

در یک ظرف چرب شده، سه قاشق غذاخوری از خمیر کاکائو را در مرکز آن بگذارید.

مقدار ۳ قاشق غذاخوری از خمیر وانیل را بردارید و در مرکز خمیر شکلاتی بگذارید. (مانند تصویر بالا)

این کار را هر بار به اندازهٔ سه قاشق غذاخوری انجام دهید. (مانند تصویر بالا)

کیک را به مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) قرار دهید تا کاملاً بپزد.

کیک راه‌راه شما حاضر است!
همچنین یک فیلم آموزشی برای شما قرار داده‌ام. امیدوارم از آن لذت ببرید و نتیجه کار مورد پسندتان باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن