عرضه کننده آرد ۱۸ درصد بربری

میتوانید برای خرید آرد نان بربری با درصد پروتئین ۱۸، به مراکز فروش این محصول در شهرهای مختلف کشور مراجعه کنید. این محصول با قیمت مناسب و به صورت عمده در دسترس است.
انسانها از زمانهای بسیار قدیم، از دانههای گوناگون به عنوان غذا استفاده میکردند. در ابتدا این دانهها به شکل خام مصرف میشد، اما به مرور با آسیاب کردن آنها، توانستند انواع مختلفی از خوراکیها را تولید کنند. از میان دانههای پرکاربرد، گندم و جو بیشتر برای تهیه آرد و در نهایت پخت نان به کار میرفتند. در ادامه، انواع مختلف آرد را به شما معرفی خواهیم کرد.
آرد و نحوه تهیه آن
آرد یکی از مواد اولیهای است که تقریباً در هر خانه ایرانی پیدا میشود و همه ما بارها در زندگی از آن استفاده کردهایم. این پودر سفیدرنگ که به نام آرد شناخته میشود، معمولاً از خرد کردن و آسیاب کردن دانههای مختلف غلات تولید میشود. این دانهها میتوانند شامل گندم، جو، ذرت یا حتی نخود باشند.
دلایل تنوع در آرد
مهمترین قدم برای درست کردن آرد، خرد کردن و آسیاب کردن غلات است. اما فرآیند تولید آرد فقط به این مرحله ختم نمیشود. در تهیه آرد، به ویژه آرد گندم، یک کار دیگر هم انجام میشود که به آن سبوسگیری میگویند. علت اصلی این کار، وجود مقدار زیادی فیتات در پوسته گندم (سبوس) است. این ماده باعث میشود بدن نتواند آهن و مواد معدنی دیگر را به خوبی جذب کند. به همین خاطر، در زمان تولید آرد گندم، مرحله سبوسگیری یک کار معمول و همیشگی است.
معرفی آرد ۱۸ درصد بربری
آرد ۱۸ درصد به آردی گفته میشود که حدود ۱۸ درصد از سبوس آن گرفته شده است. از این نوع آرد معمولاً برای پخت نان بربری استفاده میشود. این درصدها و استانداردها هر سال توسط وزیر بهداشت تعیین و اعلام میگردد. میزان سبوسگیری آرد برای هر نوع نان متفاوت است و بستگی به نوع نان دارد.
خرید آرد ۱۸ درصد بربری
کارخانههای زیادی در کشور، آرد با میزان سبوسگیری مختلف تولید میکنند. اگر قصد خرید عمده آرد ۱۸ درصد مخصوص نان بربری را دارید، بهترین روش این است که به نمایندگیهای این کارخانهها مراجعه کنید. علاوه بر این، اغلب میتوانید این نوع آرد را به صورت اینترنتی و از طریق وبسایتهای فروش نیز خریداری نمایید.
قیمت آرد ۱۸ درصد
همانطور که پیشتر گفتیم، کارخانهها و برندهای زیادی در زمینه تولید آرد فعالیت میکنند.
نام و اعتبار هر شرکت، روی قیمت آرد تأثیر مستقیم دارد.
مسئله مهم دیگر که در قیمتگذاری نقش دارد، اندازه بستهبندی محصول است.
معمولاً آرد در بستههای مختلفی مانند ۵ کیلوگرمی، ۱۰ کیلوگرمی، ۴۰ کیلوگرمی و غیره به بازار عرضه میشود.
















































