نان رول دارچینی + فیلم آموزشی

نان رول دارچینی شاید از بیرون کمی سفت به نظر برسد، ولی در واقع یک نان نرم و پُردار است که داخلش با مخلوط خوشمزه‌ای از دارچین، کره و شکر پر شده است.

این نان به خاطر عطر و طعم دلچسب دارچین، کاملاً ارزش یکبار امتحان کردن را دارد. به دلیل پیچیده شدن خمیر، ظاهر زیبا و منظمی پیدا می‌کند و می‌توان آن را به تنهایی یا همراه با خوراکی‌های دیگر، برای صبحانه یا عصرانه، در کنار یک فنجان چای یا قهوه نوش جان کرد.

رول‌های خمیر در کنار یکدیگر در قالب چیده می‌شوند. خمیر این نان با کمک خمیرمایه ور می‌آید و به همین دلیل هم سبک است و هم راحت هضم می‌شود.

مواد اولیه :

خمیر :

برای تهیه این خمیر، به مواد زیر نیاز دارید:

دو فنجان شیر گرم
نیم فنجان شکر
نیم فنجان کره آب شده
دو و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری مخمر خشک فعال
پنج فنجان آرد معمولی
یک قاشق چای‌خوری پودر بیکینگ
دو قاشق چای‌خوری نمک
دو قاشق غذاخوری کره آب شده

مواد داخل خمیر :

سه‌چهارم فنجان کره نرم‌شده
سه‌چهارم فنجان شکر قهوه‌ای
دو قاشق غذاخوری دارچین

مواد لازم برای روی نان رول دارچینی:

چهار اونس پنیر خامه‌ای که نرم شده باشد
دو قاشق غذاخوری کره نرم
دو قاشق غذاخوری شیر
یک قاشق چای‌خوری وانیل
یک پیمانه پودر قند

روش تهیه رول دارچینی:

رول :

در یک کاسه بزرگ، شیر گرم، شکر و کره آب شده را با هم ترکیب کنید. مخلوط باید گرم باشد (بین ۱۰۰ تا ۱۱۰ درجه فارنهایت).
سپس مخمر را روی مخلوط بریزید و خوب هم بزنید. بگذارید حدود ۵ دقیقه بماند تا روی آن حباب‌های کوچک تشکیل شود.
حالا ۴ پیمانه آرد اضافه کنید و با قاشق چوبی آنقدر هم بزنید تا خمیر یکدست شود. روی کاسه را با یک دستمال تمیز یا نایلون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

قالب کیک را چرب کنید تا خمیر به آن نچسبد.
بعد از این که خمیر آماده شد، روی آن را باز کنید و بیکینگ پودر، نمک و حدود ¾ پیمانه آرد دیگر به آن اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید. سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و آنقدر ورز دهید تا دیگر به دست نچسبد. اگر لازم بود، باز هم کمی آرد اضافه کنید.

خمیر را با وردنه به شکل یک مستطیل پهن کنید و ضخامت آن را تقریباً ½ اینچ نگه دارید. سعی کنید گوشه‌های خمیر مرتب و یکدست باشند.
حالا کره نرم شده را به طور یکنواخت روی سطح خمیر بمالید و بعد شکر قهوه‌ای و پودر دارچین را روی آن بپاشید. مخلوط شکر و دارچین را کمی فشار دهید تا به کره بچسبد.

خمیر را از یک سمت لوله کنید تا شبیه یک استوانه شود. لبه‌های آن را خوب فشار دهید تا بسته شود.
سپس آن را به ۱۴ قسمت مساوی (تقریباً با ضخامت ۱ و ½ اینچ) برش بزنید.
هر قطعه را در قالب کیک که از قبل چرب کرده‌اید، بچینید. روی هر رول را کمی فشار دهید تا صاف شود. دوباره روی قالب‌ها را با دستمال یا نایلون بپوشانید و ۳۰ دقیقه در جای گرم استراحت دهید.

در پایان، فر را از قبل روی ۱۸۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید تا آماده پخت شود.

مایه روی نان رول دارچینی :

۱۱. در یک کاسه متوسط، پنیر خامه‌ای و کره را با هم ترکیب کنید تا مخلوط شوند.
۱۲. سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
۱۳. حالا شیر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً صاف و یکدست شود. اگر دوست دارید مایه کمی رقیق‌تر باشد، می‌توانید مقدار بیشتری شیر اضافه کنید. سپس آن را کنار بگذارید.
۱۴. در مرحله بعد، روی رول‌ها را با قلمو، کره ذوب شده بمالید و آن‌ها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا رویشان طلایی و قهوه‌ای شود.
۱۵. در پایان، مایه کیک پنیری را به صورت یکنواخت روی رول‌های دارچینی پخته شده بریزید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن