آرد سویا چیست؟ و از دانه های سویا چه می دانید؟

صفحه اینستاگرام ما

فروشگاه اینترنتی

خرید عمده

پشتیبانی از طریق واتس‌اپ

آرد سویا چیست و چه انواعی دارد؟ اطلاعات شما درباره آن چقدر است؟

پیش از این، درباره انواع آردهای مختلف صحبت کردیم. در این بخش می‌خواهیم به معرفی محصول جدیدی به نام آرد سویا بپردازیم.

سویا چیست؟

سویا نوعی از حبوبات است که خاستگاه اصلی آن جنوب شرقی آسیا می‌باشد. این گیاه به خاطر کاربردهای فراوان و ارزش غذایی بالایش بسیار شناخته شده است. از محصولات مهمی که از سویا به دست می‌آید می‌توان به شیر سویا، توفو، سس سویا، روغن سویا و آرد سویا اشاره کرد.

دانه‌های سویا سرشار از موادی مانند اسید فیتیک، آلفا لینولنیک اسید و ایزوفلاون هستند. بر اساس پژوهش‌ها، مصرف سویا می‌تواند با کاهش خطر ابتلا به سرطان‌هایی مانند سرطان سینه و پروستات مرتبط باشد.

دانه سویا تقریباً به اندازه یک نخود است و شکل آن گرد و کمی پهن می‌باشد. به دلیل دارا بودن پروتئین و دیگر مواد مغذی، از سویا در برنامه غذایی انسان استفاده زیادی می‌شود. در گذشته، مردم کشورهایی مانند چین، کره و ژاپن بیشتر از این دانه در غذاهای خود بهره می‌بردند.

همچنین حدود ۳۵۰۰ نوع مختلف از دانه سویا وجود دارد که هر کدام برای رشد به شرایط آب و هوایی خاصی نیازمند هستند.

آرد سویا چیست؟ آرد سویا از دانه های گرد و مسطح سویا به دست می آید.

آرد سویا چیست؟

آرد سویا چیست؟

آرد سویا از دانه‌های سویا تهیه می‌شود و در زمینه‌های گوناگون، کاربردهای بسیار زیادی دارد.

آرد سویا بطور کلی به دو گروه تقسیم می شوند:

آرد سویا با چربی
آرد سویا بدون چربی

آرد سویای پرچرب از آسیاب کردن دانه‌های کامل سویا تولید می‌شود. در مقابل، آرد سویای بدون چربی از پروتئین بافت‌دار سویا تهیه می‌شود که سپس به شکل آرد درمی‌آید.
دانه‌های سویا حاوی آنزیم‌های گوناگونی هستند که هرکدام بر ویژگی‌های محصول نهایی تأثیر می‌گذارند. این آنزیم‌ها در طول فرآیند تولید آرد ممکن است در حالت فعال یا غیرفعال باقی بمانند.
عامل غیرفعال کردن این آنزیم‌ها، حرارت دادن است.
بنابراین، با در نظر گرفتن دو فاکتور چربی و وضعیت آنزیم‌ها، می‌توان آرد سویا را به چهار گروه اصلی تقسیم‌بندی کرد:

آرد سویا پرچرب با آنزیم فعال
آرد سویا پرچرب با آنزیم غیرفعال
آرد سویا بدون چربی با آنزیم فعال
آرد سویا بدون چربی با آنزیم غیرفعال

آرد سویا با توجه به چربی و آنزیم های موجود در آن تقسیم می شود.

انواع آرد سویا

از دانه سویا چه می دانید؟

دانه‌های سویا پروتئین زیادی دارند و به طور طبیعی گلوتن ندارند.
آرد سویا غنی‌شده، امروزه بین تولیدکنندگان محصولات نانوایی و تنقلات بسیار پرطرفدار است.
به خاطر ارزش غذایی بالا و کاربرد آسانی که دارد، در تهیه انواع غذاها استفاده می‌شود.
این دانه‌ها علاوه بر پروتئین، دارای کلسیم، فیبر، آهن، امگا ۳ و ویتامین‌های گروه B نیز هستند.
به این ترتیب، نانوایی‌ها می‌توانند ارزش غذایی محصولات خود را افزایش دهند و پاسخگوی نیاز مصرف‌کنندگان امروزی باشند.
در نوشته‌های آینده، درباره مزایا و روش‌های استفاده از آرد سویا بیشتر صحبت خواهیم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن