آرد فانتزی با آرد نول چه تفاوتی دارد ؟

آرد فانتزی چه فرقی با آرد نول دارد؟ این پرسش باعث می‌شود نگاهی دقیق‌تر به ویژگی‌های هر یک از این آردها بیندازیم.
آرد یکی از مهم‌ترین و حیاتی‌ترین نعمات خداوند است که این ماده که بصورت پودری استفاده می‌شود.
این ماده اساسی از دانه‌های غلات و انواع دانه‌های نشاسته‌ای به دست می‌آید و نقش بسیار مهمی در پخت انواع کیک، غذا و نان دارد.
انواع آرد بسیار متنوع هستند و شناخت آن‌ها می‌تواند نیازهای شما را به خوبی برطرف کند.
احتمالاً برای شما هم این سوال پیش آمده که آرد فانتزی چه تفاوتی با آرد نول دارد؟ برای درک بهتر این تفاوت، بهتر است ابتدا با هر یک از این آردها آشنا شویم.

آرد فانتزی با آرد نول چه تفاوتی دارد

آرد فانتزی

آرد فانتزی چیست؟

آرد فانتزی که با نام آرد ستاره هم شناخته می‌شود، یکی از مناسب‌ترین گزینه‌ها برای پخت انواع نان، چه نان‌های حجیم و چه نان‌های معمولی است.
در فرآیند تولید این آرد، بین ۲۱ تا ۲۳ درصد از سبوس گندم جدا می‌شود و همین مقدار سبوس باقی‌مانده، باعث بالا رفتن کیفیت آن شده است.
جالب اینجاست که از این نوع آرد معمولاً برای تهیه نان‌های سالم و رژیمی نیز استفاده می‌شود.
میزان سبوس‌گیری آرد فانتزی در حد مطلوبی است.
در پاسخ به این سوال که آرد نان فانتزی از چه موادی تشکیل شده، باید گفت این آرد از بخش مرکزی دانه گندم و قسمت‌هایی از آندوسپرم آن به دست می‌آید.

ویژگی های آرد نان فانتزی :

می‌دانید چه چیزی آرد نان فانتزی را خاص می‌کند؟ ویژگی اصلی این آرد، نرمی و کشسانی عالی آن است که به دلیل مقدار بالای گلوتن و پروتئین موجود در آن به دست می‌آید.
این آرد توانایی زیادی در جذب آب دارد، استحکام خوبی ارائه می‌دهد و می‌تواند گازهای ناشی از تخمیر را به خوبی در خود نگه دارد.
همین ویژگی‌ها باعث می‌شود از آرد نان فانتزی برای درست کردن انواع نان‌های صنعتی، حجیم و نیمه‌حجیم استفاده شود.
آرد نان فانتزی در کارخانه‌های آردسازی تولید می‌شود و با استقبال بسیار خوبی از سوی مردم مواجه شده است.
کیفیت بالای این آرد حتی باعث شده در تهیه بعضی از پیراشکی‌ها، کیک‌ها و شیرینی‌ها نیز بتوان از آن استفاده کرد.
شاید بپرسید اصلی‌ترین محصولاتی که با این آرد تولید می‌شوند چه هستند؟ نان‌هایی مثل باگت، نان تست، نان همبرگر و انواع نان‌های حجیم با آرد ستاره یا همان آرد فانتزی پخته می‌شوند.
اما نکته مهم دیگر در کیفیت آرد فانتزی، نوع گندمی است که از آن استفاده می‌شود.

بافت نان با آرد فانتزی :

نان‌هایی که با آرد نان فانتزی پخت می‌شوند، چه ویژگی‌هایی دارند؟
این آرد باعث می‌شود نان بافتی نرم، اسفنجی و قابل انعطاف پیدا کند. دلیل این ویژگی، مقدار گلوتن موجود در آرد است.
آرد نان فانتزی سبوس کمی دارد و معمولاً از مواد بهبوددهنده کمتری در آن استفاده می‌شود.
به خاطر تفاوت گلوتن این آرد با سایر آردها، برای پخت نان‌های سنتی مثل نان لواش مناسب نیست.

تفاوت آرد فانتزی با آرد نول

آرد نول

آرد نول چیست؟

آرد نول که با نام‌های آرد سفید یا آرد سه صفر نیز شناخته می‌شود، تقریباً یکسان هستند. دلیل این تشابه این است که سبوس زیادی از این آرد جدا شده و به همین خاطر برای درست کردن شیرینی و نان بسیار مناسب است.
نکته مهم این است که بعضی کارخانه‌ها نوع دیگری به نام آرد چهار صفر تولید می‌کنند. این آرد بسیار نرم و سفید است و بیشتر برای پخت کیک، شیرینی و حلوا کاربرد دارد و نتیجه کار با آن عالی خواهد بود. اما باید توجه داشت که این نوع آرد برای پخت نان اصلاً مناسب نیست.

کاربرد آرد نول :

در ادامه می‌خواهیم بدانیم آرد فانتزی چه فرقی با آرد نول دارد و با کاربردهای آرد نول بیشتر آشنا شویم.

از آرد نول در زمینه‌های مختلفی مانند درست کردن کیک، شیرینی، خمیر پیتزا، حلوا و همچنین در کارخانه‌های تولید کیک، کلوچه، ویفر، بیسکویت و کراکر استفاده می‌شود.

خوراکی‌هایی که با این نوع آرد تهیه می‌شوند، معمولاً بافت نرم و لطیفی دارند و همچنین رنگ و طعم مخصوص به خودشان را دارند.

آرد فانتزی با آرد نول چه تفاوتی دارد ؟

تفاوت‌های اصلی آرد فانتزی و آرد نول را می‌توان به این شکل بیان کرد:

مهم‌ترین فرق این دو آرد، مقدار سبوس‌گیری آن‌هاست.
یعنی در طی فرآیند تولید، میزان پوسته‌ای که از دانه گندم جدا می‌شود در این دو نوع آرد متفاوت است.
در آرد فانتزی معمولاً بین ۲۱ تا ۲۳ درصد سبوس‌گیری انجام می‌شود، در حالی که این مقدار برای آرد نول بین ۲۷ تا ۳۳ درصد است.

تفاوت دیگر، مقدار گلوتن یا پروتئین موجود در آن‌هاست.
همین تفاوت در میزان گلوتن باعث شده تا کاربرد این دو آرد هم با هم فرق داشته باشد.
از آرد فانتزی بیشتر برای پخت نان فانتزی و انواع محصولات حجیم و نیم‌حجیم استفاده می‌شود، اما آرد نول برای تهیه‌ی کیک، شیرینی و خمیر پیتزا مناسب است.
جالب است بدانید در بسیاری از کشورها از آرد فانتزی برای درست کردن شیرینی‌های رژیمی هم بهره می‌برند.

آرد فانتزی از پرطرفدارترین انواع آرد است که برای پخت نان و پیراشکی ایده‌آل است و می‌توان در وعده‌های مختلف از آن استفاده کرد.
اما توجه داشته باشید که این آرد برای پخت نان‌هایی مثل نان لواش مناسب نیست و از آن استفاده نمی‌شود.

در پایان :

آردها انواع مختلفی دارند و هر نوع، بسته به گندمی که از آن تهیه شده، کاربردهای خاص خود را دارد.
مهم‌ترین نکته در تفاوت آرد فانتزی با آرد نول، مقدار سبوس‌گیری و میزان گلوتن آن‌هاست که مستقیماً بر کیفیت نان یا شیرینی تولیدشده تأثیر می‌گذارد.
اگر آرد مناسب را انتخاب کنید، می‌توانید محصولی با کیفیت عالی درست کنید و از طعم آن نهایت لذت را ببرید.
امروزه با کمک آردهای سبوس‌دار و آرد جو، نان‌های فانتزی، رژیمی و سالمی تولید می‌شوند که استقبال زیادی از آن‌ها شده و مشتریان زیادی پیدا کرده‌اند.
شما می‌توانید انواع آرد، از آرد نول و آرد فانتزی گرفته تا آرد سمولینا و انواع آردهای رژیمی را از مجموعه صدف آرد به صورت تکی یا عمده خریداری کنید.

صدف آرد:

آرد صدف، محصولات خود را به صورت عمده به مشتریان عرضه می‌کند و به تمامی شهرهای ایران نیز ارسال دارد.
اگر قصد خرید عمده انواع آرد دارید یا می‌خواهید اطلاعات بیشتری دریافت کنید، از راه‌های زیر می‌توانید با ما تماس بگیرید:

شماره تماس مدیریت:
۰۹۱۲۱۶۴۲۵۶۱

شماره واتس‌آپ:
۰۹۳۸۷۰۷۲۵۲۹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن