از کجا آرد چاودار بخریم؟

پیج اینستاگرام
فروشگاه آنلاین
خرید تعداد زیاد
پشتیبانی از طریق واتساپ

از کجا میتوانیم آرد چاودار اصل را تهیه کنیم؟ آرد چاودار خالص واقعاً چه ویژگیهایی دارد؟ و چطور میتوان آرد چاودار واقعی را از انواع مشابه دیگر تشخیص داد؟
چاودار چیست؟
چاودار نوعی غلهی مقوی است که از نظر ظاهری شبیه به گندم میباشد. این گیاه، مقاومترین غله در برابر آب و هوای سرد به شمار میرود. چاودار خوشههای بلند و برگهای پهن دارد و معمولاً در زمینهای خشک و آهکی رشد میکند.
از دانههای چاودار برای درست کردن آرد و نان استفاده میشود. همچنین به عنوان خوراک دام هم کاربرد دارد؛ چه به صورت علوفهی تازه، چه خشکشده و چه به شکل سیلو.
چاودار منبع بسیار خوبی از مواد معدنی مانند منیزیم، سلنیوم، منگنز، آهن، روی، مس، کروم، بور، ید، فسفر، سدیم و پتاسیم است. این غله همچنین حاوی ویتامینهای گروه B از جمله B۲، B۱، نیاسین و اسیدفولیک، اسیدهای آمینه، فیبر و مواد آنتیاکسیدان میباشد.
آرد چاودار چیست و چه تفاوتی با گندم سیاه دارد؟
متأسفانه در بسیاری از سایتهای اینترنتی، اطلاعات نادرست و گمراهکنندهای درباره دو گیاه چاودار و گندم سیاه (باکویت) منتشر شده است. در بعضی از این مطالب، حتی این دو گیاه را یکی دانسته و به اشتباه، دانههای آنها را مانند گندم سیاه یا چاودار معرفی میکنند.
چاودار یک گیاه غلهای است که خاستگاه آن به آسیای مرکزی برمیگردد و در کشورهایی مانند سوریه، ارمنستان و ایران نیز کشت میشود. دانههای چاودار از نظر ظاهری شبیه به دانههای گندم هستند. این گیاه معمولاً به شکل آرد مورد استفاده قرار میگیرد و انواع مختلفی دارد.
بر اساس گزارش «ehow»، آردی که از چاودار به دست میآید به دو نوع اصلی تقسیم میشود:
– آرد روشن که معمولاً سبوس آن گرفته شده است.
– آرد تیره که سبوس و جوانهٔ آن حفظ شده و منبع خوبی از منیزیم، مواد معدنی، اسید فولیک، تیامین و نیاسین به شمار میرود.
آرد چاودار در مقایسه با آرد گندم، مواد مغذی بیشتری را در خود نگه میدارد، زیرا جدا کردن سبوس و جوانه از آن کار دشواری است.














































