خرید عمده آرد مخصوص رشته آشی

 

صفحه اینستاگرام

نحوه ارسال

خرید عمده

پشتیبانی واتس آپ

#text-3712827180 {
font-size: 1.25rem;
line-height: 1.25;
}

#text-3817368723 {
font-size: 1.25rem;
line-height: 1.75;
}

ماده اولیه و مهم رشته آشی، آرد گندم می باشد.
 
از جمله فرآورده های خمیری حاصل از آرد گندم، انواع رشته مانند رشته پلویی و رشته آشی است که در کشور ما به صورت سنتی، کارگاهی و صنعتی تولید می شود و از لحاظ ارزش غذایی در گروه نان و غلات قرار می گیرد.
 
این محصولات حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات هستند و برخی از آنها با ترکیبات مغذی مانند فولات غنی شده اند.
 
فراورده های خمیری معمولا به تنهایی مصرف نمی شوند.
 
ارزش تغذیه ای آنها بیشتر به موادی که همراه با آنها سرو می شوند بستگی دارد.
 
از این فراورده های خمیری، رشته آشی و رشته پلویی و پاستا، در ایران رواج بیشتری دارند.

تفاوت رشته پلویی و آش در نازک تر بودن رشته پلویی می باشد.

این رشته بعد از خشک شدن، مقدار بو (اصطلاحا تفت) داده می شود. رشته آش اما ضخامت بیشتری دارد و به صورت خام تولید و مصرف می گردد.

از این رو رنگ رشته آش، روشن تر از رشته پلویی می باشد.

امروزه در بعضی از کارخانجات تولید کننده پاستا، خط تولید رشته آش و رشته پلویی نیز علاوه بر پاستا و ماکارونی موجود است.

در این مقاله در رابطه با مواد مورد نیاز رشته آشی ابتدا صحبت می کنیم. و در رابطه با خرید عمده آرد مخصوص رشته آشی نیز شما را راهنمایی می کنیم.

رشته آشی:

این محصول از ترکیب آرد گندم مرغوب (آرد ستاره درجه یک)، آب و نمک تهیه می‌شود. پس از گذراندن مراحل مختلف آماده‌سازی و پردازش توسط دستگاه، در نهایت خشک می‌شود تا محصول نهایی به دست آید.

ترکیبات اولیه رشته آشی:

برای پخت آش، ابتدا باید از خوب و سالم بودن مواد اولیه اطمینان حاصل کرد.

آرد گندم:

یک عامل بسیار مهم و اصلی در تهیه رشته آش، میزان خاکستر و پروتئین موجود در آرد است.
این دو فاکتور علاوه بر اینکه در جذب آب و تشکیل شبکه گلوتن نقش بسیار مهمی دارند، باعث افزایش کیفیت و ارزش نهایی محصول نیز می‌شوند.
برای تولید این رشته‌ها معمولاً از آردهای مرغوب و باکیفیت استفاده می‌شود.
اگر آردی که به کار می‌برید از کیفیت لازم برخوردار نباشد، قطعاً به نتیجه دلخواه و مطلوب نخواهید رسید.

نمک خوراکی:

نمک در تهیه رشته آشی چند نقش مهم دارد:

از رشد باکتری‌ها و میکروب‌هایی که باعث فاسد شدن غذا می‌شوند جلوگیری می‌کند.
مانع ترشیدگی و بد طعم شدن خمیر رشته می‌شود.
به استحکام و انسجام ساختار خمیر کمک می‌کند و رشته را مقاومتر می‌سازد.

آب:

برای درست کردن رشته آش، به آب نیاز داریم که کارهای مهمی انجام می‌دهد:
* به تشکیل شبکه پروتئین خمیر (گلوتن) کمک می‌کند.
* مواد دیگر مانند نمک را در خود حل می‌کند.
* باعث رطوبت و یکدست شدن خمیر می‌شود.

معمولاً در تولید این محصول، برای خشک کردن رشته‌ها از حرارت خیلی زیاد استفاده نمی‌کنند.
در نتیجه، آلودگی‌های میکروبی در طی فرآیند تولید به وسیله حرارت از بین نمی‌روند. به همین دلیل، مطمئن شدن از سالم و باکیفیت بودن آبی که استفاده می‌شود، بسیار مهم و ضروری است.

ترکیبات افزودنی مجاز برای تولید رشته آش:

می‌توان از موادی مانند لسیتین، گلوتن، اسید آسکوربیک و آرد سویا در تهیه رشته آش بهره گرفت.

مراحل تولید محصول:

مقدار هر یک از مواد اولیه، تاثیر بسیار مهمی در کیفیت خمیر و محصول نهایی می‌گذارد.

برای نمونه، اگر آب به اندازه کافی به خمیر اضافه نشود، بافت آن خشک خواهد شد و رشته‌های گلوتن به شکل مطلوبی تشکیل نمی‌شوند.

نکته مهم این است که هر نوع آرد، مقدار آب متفاوتی را به خود جذب می‌کند. معمولاً مقدار نمک مورد استفاده، بین ۱.۵ تا ۲ درصد وزن آرد است.

در کارخانه‌های تولید رشته آش، استفاده از هر گونه ماده افزودنی مانند نگهدارنده‌ها، طعم‌دهنده‌ها یا رنگ‌های مصنوعی و اسانس‌ها مجاز نیست.

خرید عمده آرد مخصوص رشته آشی

خرید عمده آرد مخصوص رشته پخت آش

اگر قصد دارید به مقدار زیاد آرد مخصوص برای درست کردن رشته آش بخرید، این متن برای شماست. خرید عمده معمولاً برای نانوایی‌ها، کارگاه‌های تولید رشته، رستوران‌ها یا افرادی که به مقدار زیاد آش درست می‌کنند، مناسب است.

این آرد با آردهای معمولی کمی تفاوت دارد. خاصیت آن به گونه‌ای است که وقتی در آش پخته می‌شود، رشته‌ها خوب ورم می‌کنند و در اثر پخت طولانی له یا شفته نمی‌شوند. در نتیجه آش شما لعاب خوبی می‌گیرد و رشته‌ها شکل خود را حفظ می‌کنند.

برای خرید عمده این آرد، می‌توانید مستقیماً با کارخانه‌های تولید آرد یا توزیع‌کنندگان معتبر آن تماس بگیرید. خرید به این شکل معمولاً مقرون به صرفه‌تر است و در هزینه و زمان شما صرفه‌جویی می‌شود.

خرید عمده آرد مخصوص رشته آشی:

همانطور که در بخش قبل خواندید، ماده اصلی و پایه‌ای این نوع رشته، آرد است.
کیفیت آردی که استفاده می‌کنید، هم در بافت رشته و هم در کیفیت نهایی آن بسیار تأثیرگذار است.
بنابراین بهتر است آردی را انتخاب کنید که از مرغوبیت کافی برخوردار باشد و در عین حال، قیمت مناسبی هم داشته باشد.
ما در مجموعه صدف آرد تلاش می‌کنیم تا آرد مخصوص رشته آشی را با کیفیت بالا و قیمت مناسب برای شما فراهم کنیم.

صدف آرد:

در فروشگاه اینترنتی صدف آرد، این امکان را برای شما فراهم کرده‌ایم تا بتوانید آرد مخصوص رشته آشی را به صورت عمده و با قیمت مناسب خریداری کنید.
ما محصولات خود را به تمامی شهرهای ایران ارسال می‌کنیم.

اگر قصد خرید انواع آرد به صورت عمده دارید، می‌توانید به سادگی و از طریق وب‌سایت ما سفارش خود را ثبت کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر یا ثبت سفارش، از راه‌های زیر با ما در تماس باشید:

شماره تماس مدیریت:
۰۹۱۲۱۶۴۲۵۶۱

شماره واتس‌اپ:
۰۹۳۸۷۰۷۲۵۲۹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن