خواص گندم سیاه؛ کاهش وزن

صفحه اینستاگرام
فروشگاه
خرید عمده
پشتیبانی واتساپ
گندم سیاه چه نقشی در کاهش وزن دارد و چگونه به لاغری کمک میکند؟
دانهی گندم سیاه که باکویت هم نامیده میشود، برخلاف اسمش، هیچ شباهتی به گندم معمولی ندارد. این دانه بسیار مقوی و سرشار از انرژی است.
در نوشتههای قبلی، دربارهی آرد گندم سیاه نیز توضیحاتی ارائه کردیم.

خواص گندم سیاه:
گندم سیاه یک ماده غذایی بسیار مقوی است که سرشار از پروتئین، فیبر و انرژی میباشد.
این ماده به طور طبیعی فاقد گلوتن است و میتواند جایگزین مناسبی برای سایر غلات کامل محسوب شود.
برای افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند و نمیتوانند گلوتن مصرف کنند، گندم سیاه و آرد آن گزینهای عالی به شمار میروند.
این دانه برای سلامتی بسیار مفید است، زیرا فرآیند هضم را سرعت میبخشد و سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد.
همچنین به دفع آب اضافی بدن کمک میکند، خون را پاکسازی مینماید و میزان کلسترول مضر را کاهش میدهد.
یکی از مزایای مهم گندم سیاه، تاثیر آن در کاهش وزن است. در ادامه به نقش گندم سیاه در لاغری میپردازیم.

گندم سیاه میتواند یک انتخاب عالی برای افرادی باشد که مراقب وزن خود هستند. این دانه، با وجود نامش، هیچ ارتباطی با گندم معمولی ندارد و در واقع به خانواده گیاهانی مانند ریواس و ترشک تعلق دارد.
یکی از مهمترین ویژگیهای گندم سیاه، مقدار بالای فیبر موجود در آن است. فیبر به شما کمک میکند برای مدت طولانیتری احساس سیری کنید و در نتیجه، تمایل شما برای ریزهخواری و مصرف میانوعدههای ناسالم کمتر میشود. این موضوع به طور طبیعی باعث کاهش دریافت کالری روزانه میگردد.
علاوه بر این، گندم سیاه شاخص گلیسمی پایینی دارد. این یعنی بعد از خوردن آن، قند خون شما به آرامی و به تدریج بالا میرود و از نوسانات ناگهانی قند خون و احساس گرسنگی زودرس جلوگیری میکند. این دانه یک منبع غنی از پروتئین و مواد معدنی ضروری مانند منیزیم نیز هست که همگی برای یک متابولیسم سالم و تبدیل غذا به انرژی مفید هستند.
شما میتوانید گندم سیاه را به شکل آرد (برای پخت نان و پنکیک) یا به صورت دانههای پختهشده (که به آن “کاشا” میگویند) مصرف کنید و از آن به عنوان یک جایگزین مقوی برای برنج یا دیگر غلات در وعدههای غذایی خود استفاده نمایید.
گندم سیاه برای لاغری:
گندم سیاه یک انتخاب عالی برای کنترل وزن محسوب میشود. اینکه بعد از غذا احساس سیری داشته باشیم، نکته بسیار مهمی است.
احساس پری و سیری، نقش کلیدی در جلوگیری از چاقی یا کمک به لاغری دارد. خوراکیهایی که باعث سیری بیشتری میشوند، میتوانند برای مدت طولانیتری گرسنگی را به تأخیر بیندازند و حتی ممکن است باعث شوند در طول روز کالری کمتری مصرف کنید.
گندم سیاه پروتئین بالایی دارد. مطالعات نشان میدهند غذاهای پرپروتئین برای مدیریت وزن بسیار مفیدند، چون با کالری کمتر، احساس سیری بیشتری ایجاد میکنند.
بنابراین، اضافه کردن گندم سیاه به برنامه غذایی سالم، میتواند هم به سیری بیشتر و هم به کنترل وزن کمک کند. به همین دلیل، بسیاری از افراد آن را یک ماده غذایی فوقالعاده میدانند.
کنترل اشتها:
گندم سیاه حاوی مادهای مفید به نام روتین است که نوعی فلاونوئید محسوب میشود. این ماده به کاهش کلسترول و تنظیم فشار خون کمک میکند.
کسانی که به طور منظم از آرد گندم سیاه استفاده میکنند، کمتر به سنگ کیسه صفرا دچار میشوند و چربی بدنشان نیز کمتر است.
این دانه به اندازه غلات کامل فیبر دارد و این فیبر باعث جذب بهتر کربوهیدراتها در بدن میشود.
بر اساس پژوهشی که در سال ۲۰۰۵ انجام شد، افرادی که گندم سیاه مصرف میکنند، پس از خوردن آن، احساس سیری و رضایت بیشتری نسبت به زمانی که غلات معمولی میخورند، دارند.
آرد گندم سیاه:
آرد گندم سیاه دارای نوعی قند ویژه به نام فاگومین است. این ماده به طور مؤثری از جذب گلوکز (قند خون) در بدن جلوگیری میکند. در نتیجه، هنگامی که از این آرد استفاده شود، کربوهیدراتهای غذا اثر کمتری بر افزایش قند خون دارند و این موضوع به کاهش احساس گرسنگی کمک میکند.
یک پژوهش بالینی روی ۷۵ فرد مبتلا به دیابت که رژیم غذایی حاوی گندم سیاه داشتند، انجام شد. نتایج این تحقیق نشان داد که سطح قند خون این افراد کاهش یافته و بیماری دیابت آنها بهتر کنترل شده است.
این مولکول مفید قبلاً به ثبت اختراع رسیده است و پیشبینی میشود که در آیندهای نزدیک، از فاگومین برای تولید غذاهای ویژه و سالم جهت کمک به کنترل دیابت و چاقی استفاده خواهد شد.

گندم سیاه یک دانه بسیار مفید است که میتواند به کاهش وزن کمک کند. این دانه برخلاف نامش، ارتباطی با گندم معمولی ندارد و برای افرادی که به گلوتن حساس هستند، مناسب است.
گندم سیاه سرشار از فیبر و پروتئین است. این دو ماده باعث میشوند بعد از خوردن آن، برای مدت طولانیتری احساس سیری کنید و در نتیجه کمتر به سراغ خوردن غذاهای اضافی و پرکالری بروید.
همچنین، این دانه کالری کمی دارد و شاخص قند خون را به آرامی افزایش میدهد. این ویژگی باعث میشود قند خون شما ناگهانی بالا و پایین نرود و از هوسهای ناگهانی برای خوردن شیرینیجات جلوگیری کند.
شما میتوانید گندم سیاه را به صورت آرد برای پخت نان و پنکیک، یا به شکل دانههای پختهشده (مانند بلغور) در سالاد، سوپ و به عنوان جایگزین برنج استفاده کنید. اضافه کردن این ماده مغذی به رژیم روزانه، میتواند یک گام موثر برای مدیریت وزن شما باشد.
گندم سیاه بهترین همراه برای لاغری
گندم سیاه مقدار زیادی فیبر دارد و انرژیبخش است. چربی موجود در آن نیز کاملاً مناسب و برای بدن مفید میباشد.
به همین دلیل، حتی با خوردن مقدار کمی از این دانه، احساس سیری خواهید کرد و انرژی لازم برای فعالیتهای روزانه خود را دریافت میکنید.
میزان پروتئین و منیزیم گندم سیاه نیز در مقایسه با غلات رایجی که معمولاً میخوریم، بیشتر است.
اگر قصد دارید یک رژیم غذایی بدون گوشت داشته باشید، گندم سیاه گزینه بسیار مناسبی است، چون پروتئین بالایی دارد و به کاهش وزن نیز کمک میکند.
جالب است بدانید:
خوردن گندم سیاه کمک میکند تا سطح الکترولیتها، فشار خون و قند خونتان در حالت متعادل بماند و همچنین احساس گرسنگی نخواهید کرد.
گندم سیاه یک غذای کامل محسوب میشود که چربی کمی دارد، اما در مقابل، سرشار از فیبر، پروتئین و منیزیم است.
این ماده غذایی باعث میشود معده شما برای مدت بیشتری پر بماند و در کنترل میل به خوردن، کمکتان میکند.
ضمن اینکه در دوران رژیم، انرژی لازم را به شما میدهد، بدون آنکه خطری برای سلامتیتان ایجاد کند.
صدف آرد:
در این مرکز، این دانهها را کاملاً تمیز و تازه برای شما آماده میکنیم.
برخی از مشتریان، آرد گندم سیاه را برای پخت نان و تهیه خمیرترش سفارش میدهند. ما این دانهها را با استفاده از آسیاب سنگی به آرد تبدیل کرده و در کوتاهترین زمان ممکن به دست شما میرسانیم.
آرد گندم سیاه در فروشگاه صدف آرد به صورت جزئی و عمده عرضه میشود.
اگر قصد خرید اینترنتی آرد گندم سیاه را دارید، میتوانید سفارش خود را در وبسایت صدف آرد ثبت کنید.














































