روش تهیه نان سیمیت + فیلم

نان سیمیت، یک نان سنتی و پرطرفدار در ترکیه است که روی آن را با دانه‌های کنجد می‌پوشانند. این نان که از خوراکی‌های محبوب خیابانی به شمار می‌رود، بسیار نرم و لطیف است و با موادی ساده و در دسترس تهیه می‌شود.

مواد اولیه نان سیمیت:

۴ پیمانه آرد مخصوص همه کارها (که از قبل الک کرده‌اید)
۱ قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق چایخوری خمیرمایه فوری
۱ قاشق چایخوری نمک
۱/۵ پیمانه آب گرم (در صورت لزوم، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری دیگر هم اضافه کنید)
یک‌چهارم پیمانه روغن گیاهی
یک‌چهارم پیمانه شیره انگور
یک‌چهارم پیمانه آب
۲ پیمانه دانه کنجد

نان سیمیت کنجدی

نان سیمیت

دستور تهیه نان سیمیت :

۱. ابتدا آرد را در کاسه دستگاه همزن الک کنید. بعد شکر، خمیرمایه و نمک را به آن اضافه نمایید.
۲. یک گودال کوچک در وسط مواد خشک ایجاد کنید و سپس مواد تر (یعنی آب گرم و روغن) را داخل آن بریزید.
۳. حالا با استفاده از همزن متصل به دستگاه، مواد را مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست و جمع‌شده به دست آید.
۴. در صورتی که خمیر بیش از حد سفت بود، یک قاشق غذاخوری آب به آن بیفزایید و اگر شل و چسبناک بود، یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید.
۵. خمیر را حدود ۸ دقیقه با دستگاه ورز دهید تا وقتی که به دست نچسبد و دیواره‌های کاسه را کاملاً تمیز کند. سپس روی خمیر را با یک دستمال تمیز بپوشانید و به مدت ۱ ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.
۶. در این فاصله، دانه‌های کنجد را در یک ظرف پهن و کم‌عمق بریزید.
۷. ملاس را با آب مخلوط کنید و هر دو ظرف (کنجد و مخلوط ملاس) را کنار بگذارید.
۸. پس از ۱ ساعت، خمیر را با فشار دست به ۱۶ تکه مساوی تقسیم کنید.
۹. دو تکه از خمیر را بردارید و هر کدام را به شکل یک نوار باریک و بلند (تقریباً ۲۰ اینچی) درآورید.
۱۰. برای این کار، خمیر را به شکل مستطیل پهن کنید و از وسط شروع کنید؛ با هر دو دست فشار دهید و همزمان خمیر را به سمت خود بکشید و با باز کردن انگشتان آن را نازک و بلند کنید. این حرکت را در طول خمیر تکرار کنید تا به اندازه مورد نظر برسد.
۱۱. حالا دو نوار خمیر را کنار هم قرار دهید. دو سر آن‌ها را به هم بچسبانید و سپس نوارها را در جهت مخالف هم بپیچانید تا شکل مارپیچی به خود بگیرد.
۱۲. دو سر آزاد خمیر را به هم وصل کرده و فشار دهید تا یک حلقه تشکیل شود.
۱۳. حلقه را روی سینی فر که با کاغذ روغنی چرب شده است قرار دهید. این مراحل را برای ۱۴ تکه باقیمانده خمیر تکرار کنید تا در مجموع ۸ حلقه به دست آید.
۱۴. در پایان، هر حلقه را ابتدا در مخلوط ملاس فرو ببرید تا آغشته شود، سپس در کنجد بغلتانید تا کاملاً پوشیده شود. حلقه‌ها را روی سینی فر بچینید و همین کار را برای بقیه حلقه‌ها انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن