کوکی با آرد بادام به همراه فیلم آموزشی

کوکی تهیه شده با آرد بادام، یک شیرینی خوشمزه و آسان برای پخت است. این کوکی کاملاً گیاهی و فاقد گلوتن میباشد و به همین دلیل گزینهای ایدهآل برای افراد گیاهخوار، وگان و کسانی است که به گلوتن حساسیت دارند.
مواد اولیه کوکی با آرد بادام :
مواد لازم برای تهیه این دسر خوشمزه به شرح زیر است:
1. یک لیوان پر (معادل ۱۲۵ گرم) آرد بادام نرم و آسیاب شده
2. سه قاشق غذاخوری کره گیاهی
3. سه قاشق غذاخوری شربت افرا
4. نصف قاشق چایخوری وانیل
5. یکچهارم قاشق چایخوری نمک
6. سه قاشق غذاخوری مربای مورد علاقهتان

روش تهیه کوکی با آرد بادام :
فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک کاسه، آرد بادام، کره نرم، شربت افرا، وانیل و نمک را با هم ترکیب کنید تا یک خمیر یکدست به دست آید. شاید در ابتدا مواد خشک به نظر برسند، اما نگران نباشید و به هم زدن ادامه دهید.
حالا با یک قاشق غذاخوری از خمیر بردارید و آن را به شکل گلولههای کوچک درآورید. هر گلوله را روی سینی فر بچینید. سپس با نوک انگشت شست یا انگشت خود، یک گودی کوچک در مرکز هر شیرینی ایجاد کنید. داخل این فرورفتگی حدود نصف تا یک قاشق چایخوری مربا بریزید.
شیرینیها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید تا لبههای آنها طلایی و برشته شود.
بعد از پخت، سینی را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید شیرینیها به مدت ۱۰ دقیقه روی یک توری کاملاً خنک شوند.
برای نگهداری، میتوانید این کوکیها را در یک ظرف دربسته به مدت یک هفته در یخچال یا تا سه ماه در فریزر نگه دارید. برای فریز کردن، بین لایههای کوکی کاغذ روغنی قرار دهید.
آرد بادام خالص و نرم مورد نیاز این دستور را میتوانید از فروشگاه صدف آرد تهیه کنید.
در ادامه میتوانید فیلم آموزش کامل درست کردن این کوکی خوشمزه بادامی را تماشا کنید.














































