آرد سالم ؛ ۸ آرد جایگزین آرد سفید

آرد سالم، آردی است که بیشترین مقدار مواد مغذی و مفید را در خود نگه میدارد.
تا الان در مورد انواع مختلف آردها صحبت کردهایم؛ مثل آرد نانوایی، آرد نول و آرد چاودار.
همچنین درباره فواید هرکدام از آنها نیز توضیح دادهایم.
در این بخش میخواهیم هشت نمونه از سالمترین آردها را از میان بقیه به شما معرفی کنیم.

۱٫ آرد گندم کامل:
آرد گندم کامل، طعم و بوی دلنشینتری نسبت به آرد سفید معمولی دارد و شیرینی و کیکهایی که با آن پخته میشوند، خوشمزهتر هستند. این آرد از تمام بخشهای دانه گندم — شامل سبوس و جوانه — تهیه میشود و به همین دلیل سرشار از فیبر و مواد معدنی مهم مانند آهن، منیزیم و ویتامین B6 است.
با این حال، به دلیل تفاوت در بافت و طعم، معمولاً نمیتوان در همه دستورها بهطور کامل آرد گندم کامل را جایگزین آرد سفید کرد. دو نوع آرد که جایگزین مناسبی محسوب میشوند، آرد گندم کامل و آرد شیرینیپزی گندم کامل هستند.
آرد گندم کامل از گندم سفید و سخت تهیه میشود. رنگ آن روشنتر و طعم آن ملایمتر است، اما برخی از خواص آرد گندم کامل اصلی را ندارد. شما میتوانید در دستورهای خود تا نصف آرد سفید را با آرد گندم کامل جایگزین کنید.
آرد شیرینیپزی گندم کامل هم از گندم نرم بهدست میآید. این آرد بسیار نرم است و گلوتن کمی دارد. البته این ویژگی برای همه محصولات پخت مناسب نیست، اما برای شیرینیهای سبک و نرم ایدهآل است. میتوانید تا ۲۵٪ آرد سفید را در دستور خود با این آرد جایگزین کنید. اگر مقدار بیشتری استفاده کردید، باید مقدار مایعات موجود در دستور را نیز کمی افزایش دهید.





















































