آرد سمولینا شکری

صفحه اینستاگرام
نحوه ارسال
خرید عمده
پشتیبانی واتس آپ
#text-484446027 {
font-size: 1.25rem;
line-height: 1.25;
}
#text-563796187 {
font-size: 1.25rem;
line-height: 1.75;
}
آرد سمولینا شکری یکی از آردهای پر مصرف و البته بسیار پرطرفدار می باشد.
این آرد گلوتن بسیار بالایی دارد. این میزان گلوتن به اندازه ای است که آن را برای تهیه انواع ماکارانی و پاستا مناسب کرده است.
این محصول، ماده اولیه پاستا، کوسکوس، پودینگ و بسیاری از انواع مختلف نان است.
بافت این آرد، درشت است و رنگ زرد کهربایی دارد.
اگر بخواهید انگشتان خود را از میان تپهای از سمولینا عبور دهید، متوجه میشوید که این آرد بافتی ماسهای دارد.
از لحاظ ظاهری آرد سمولینا شکری بسیار شباهت زیادی با آرد فانتزی و آرد نول دارد.
اما وقتی این آرد را با انگشتان خود لمس می کنید متوجه می شوید که این آرد زبرتر می باشد.
آرد سمولینا از گندم دوروم تهیه می شود. و برای محصولاتی مانند ماکارانی، پاستا، کیک و حلوا از آن استفاده می شود.
جالب است بدانید در بسیاری از رستوران ها، فست فودی ها نیز از این آرد استفاده می شود.
محصول سمولینای تولید شده در داخل کشور با نوع سمولینا ترکیه ای متفاوت است.
سمولینا داخل کشور نرم تر، و دانه های ریزتری دارد و کاملا شکری ریز می باشد.
اما از لحاظ کیفیت عالی و نتیجه عالی برای تولید محصول شما خواهد داشت.
مصرف سمولینا از بهترین ماده در رژیم غذایی سالم مردم جهان است.
در خاورمیانه از آرد سمولینا برای دسر استفاده می شود.
آرد سمولینا به کنترل قند خون، سلامتی دستگاه گوارش، برقراری رژیم متعادل کمک می کند. و سلامت قلب را نیز تضمین می کند.

انواع آرد سمولینا:
آرد سمولینا معمولاً در دو نوع اصلی تولید میشود: یکی با دانهبندی درشت و دیگری با دانهبندی ریز.
همه انواع این آرد از گندم دوروم به دست میآید و معمولاً بافتی زبر و درشت دارد. با این حال، تفاوت زیادی بین انواع درشت و ریز آن وجود دارد.
نوع درشت، حالتی شبیه به شن دارد و بیشتر برای تهیه پاستا و کوسکوس مناسب است.
اما نوع ریز، بسیار نرم و لطیف است و طی فرآیند آسیابِ دقیقتری تولید میشود. در این نوع، تکههای درشت گندم دوروم جدا شدهاند.
آرد با بافت ریز برای دسرها و پودینگها ایدهآل است، چون به غذا قوام نرم و خامهای میبخشد.
کاربرد آرد سمولینا:
سمولینا در سراسر جهان در بخشهای مختلف صنایع غذایی استفاده میشود و هر کشور و فرهنگی روشها و دستورهای خاص خود را برای به کار بردن آن دارد.
همانطور که پیش از این گفتیم، معمولترین کاربردهای سمولینا شامل پاستا، کوسکوس، نان و دسرهایی مثل پودینگ میشود.
ایتالیاییها بیشتر به خاطر استفاده از سمولینا در ساخت ماکارونی شناخته شدهاند.
از آرد سمولینا معمولاً در تهیه خمیر پیتزا هم استفاده میشود، چون خمیری نرم و کشدار ایجاد میکند که برای پاستا و پیتزا ایدهآل است.
در بسیاری از کشورهای اروپایی، این آرد را برای درست کردن فرنی به کار میبرند و آن را با عسل یا مربا شیرین کرده و میل میکنند.
در دیگر نقاط دنیا نیز از سمولینا در پخت خورشها یا به عنوان ماده اصلی در تهیه نان استفاده میشود.
سمولینا مقدار گلوتن بالایی دارد و به همین دلیل برای تهیه پاستا و کوسکوس بسیار مناسب است.
وجود گلوتن زیاد باعث میشود پاستا هنگام پختن شکل خود را از دست ندهد و خوب بپزد.
البته به دلیل همین مقدار بالای گلوتن، این آرد برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک گزینه مناسبی نیست.
فواید آرد سمولینا:
در این بخش میخواهیم به برخی از مزایای آرد سمولینا بپردازیم:
این آرد دارای مقدار زیادی پروتئین، کربوهیدراتهای پیچیده، پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم و همچنین فیبر نسبتاً خوبی است.
همچنین سرشار از آهن، روی، منگنز و مس میباشد.
به دلیل کمچرب بودن و داشتن کربوهیدرات بالا، برای افراد پرتحرک منبع بسیار خوبی برای تأمین انرژی است.
مقدار کلسترول و سدیم آن کم است و به خاطر میزان مناسب فیبر، میتوان با اطمینان آن را در برنامه غذایی روزانه قرار داد.
پتاسیم موجود در آن به سلامت کلیهها و قلب کمک میکند.
فسفر آن برای سوخت و ساز بدن ضروری است.
منیزیم آن برای سلامت عضلات، استخوانها و اعصاب مفید است.
همچنین کلسیم آن باعث استحکام استخوانها شده و روی آن سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
این آرد سرشار از ویتامین E است و مقدار مناسبی از ویتامینهای گروه B به ویژه اسید فولیک را دارد.
از آنجا که سمولینا از گندم دوروم به دست میآید، هضم آن کندتر صورت میگیرد.
همچنین این آرد شاخص گلیسمی پایینی دارد و این ویژگی برای کسانی که میخواهند وزن و قند خون خود را کنترل کنند ـ به ویژه افراد دیابتی ـ بسیار مناسب است.
رنگدانههای موجود در سمولینا مانند لوتئین و زانتوفیل، جزئی از خانواده کاروتنوئیدها هستند.
این رنگدانهها به دلیل خواص آنتیاکسیدانی، در کاهش ابتلا به انواع بیماریها از جمله سرطان، مشکلات قلبی و عروقی، آب مروارید، التهاب و نیز تشکیل تومورهای پوستی، ریه، کبد و روده بزرگ نقش مؤثری دارند.
علاوه بر این، کاروتنوئیدها با تقویت سیستم ایمنی بدن، به کوتاه شدن دوره درمان و کاهش مدت بستری در بیمارستان پس از عملهای جراحی کمک شایانی میکنند.
خرید عمده آرد سمولینا شکری :
آرد سمولینا شکری به صورت عمده نیز در مجموعه صدف آرد موجود است.
این آرد دارای بافتی نرم، دانهریز و شبیه به شکر است.
میتوان از آن در فستفودها و رستورانها استفاده کرد.
همچنین برای تولید ماکارونی و پاستا در کارخانهها نیز مناسب است.
شما میتوانید این محصول را با قیمت مناسب و به صورت عمده از مجموعه صدف آرد خریداری کنید.
صدف آرد:
آرد سمولینا شکری در فروشگاه صدف آرد، هم به مقدار کم و هم به مقدار زیاد به فروش میرسد.
اگر میخواهید این آرد را به صورت اینترنتی خریداری کنید، میتوانید سفارش خود را در وبسایت صدف آرد ثبت کنید.
برای خرید عمده انواع آرد یا دریافت اطلاعات بیشتر، از راههای زیر با ما تماس بگیرید:
شماره تماس مدیریت: ۰۹۱۲۱۶۴۲۵۶۱
شماره واتساپ: ۰۹۳۸۷۰۷۲۵۲۹














































