دستور تهیه نان فرانسوی خانگی + فیلم

این روش، یک نان فرانسوی اصیل را به شما میدهد که داخلش بسیار نرم و لطیف است و رویش هم ترد و برشته و به رنگ طلایی درمیآید. مهمتر از همه، درست کردن این نان فرانسوی در خانه کار بسیار سادهای است؛ چه تا به حال نان پخته باشید و چه در این کار بسیار ماهر باشید.

درست کردن نان فرانسوی در خانه کار لذتبخشی است. برای شروع، به آرد، آب، نمک و مخمر نیاز دارید. این مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا خمیری یکدست به دست آید. سپس اجازه دهید خمیر استراحت کند و حجمش دو برابر شود.
پس از این مرحله، خمیر را به شکلهای دلخواه درآورید و دوباره کمی استراحت دهید. در پایان، نانها را در فر از قبل گرم شده بپزید تا طلایی و خوشمزه شوند. با این روش ساده میتوانید نان تازه و معطری در خانه تهیه کنید.
مواد اولیه:
۱. آب گرم: دو و نیم فنجان (با دمای ۹۵ تا ۱۰۵ درجه فارنهایت)
۲. شکر یا عسل: دو قاشق غذاخوری
۳. خمیرمایه خشک فعال: یک قاشق غذاخوری
۴. روغن زیتون یا روغن معمولی: دو قاشق غذاخوری
۵. نمک: سهچهارم قاشق غذاخوری
۶. آرد فانتزی: پنج و نیم تا شش فنجان
۷. تخم مرغ: یک عدد
۸. آب: یک قاشق غذاخوری
دستور پخت نان فرانسوی خانگی:
۱. در کاسه مخلوطکن، آب گرم (بین ۳۵ تا ۴۰ درجه سانتیگراد)، شکر و مخمر را بریزید. مواد را هم بزنید و چند دقیقه کنار بگذارید تا روی آن کف ایجاد شود.
۲. حالا روغن، نمک و تقریباً نصف آرد را اضافه کنید. با مخلوطکن به مدت ۱ تا ۲ دقیقه مواد را هم بزنید تا آرد کاملاً با دیگر مواد مخلوط شود. سپس به تدریج بقیه آرد را اضافه کنید تا جایی که خمیر از دیوارهٔ کاسه جدا شود.
۳. وقتی خمیر از کنارهها جدا شد، حدود ۲ دقیقه دیگر هم بزنید. اگر خمیر چسبناک بود، کمی آرد اضافه کنید تا دیگر به دست نچسبد، اما همچنان نرم باشد.
۴. مخلوطکن را خاموش کنید. روی کاسه را با یک دستمال بپوشانید و بگذارید خمیر به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کند.
۵. در این فاصله، یک سینی فر یا تابه مخصوص نان فرانسوی را کمی چرب کنید.
۶. بعد از استراحت خمیر، آن را روی سطحی که کمی آردپاشی شده قرار دهید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
۷. هر تکه خمیر را با وردنه به شکل مستطیلی به ابعاد تقریبی ۱۴ در ۸ اینچ باز کنید. سپس از لبه بلندتر، خمیر را به سمت خودتان لوله کنید و با کف دست حبابهای بزرگ هوا را به آرامی خارج کنید تا دو نان باریک و بلند شکل بگیرد.
۸. نانهای فرمگرفته را با احتیاط روی سینی فر بگذارید، درز آنها باید در پایین باشد. روی نانها را با دستمال بپوشانید و در جای گرم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا حجمشان دو برابر شود.
۹. فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ فارنهایت) گرم کنید.
۱۰. هنگام استراحت نانها، در یک کاسه کوچک، تخممرغ و آب را با هم مخلوط کنید.
۱۱. وقتی نانها دو برابر شدند، دستمال را بردارید و با قلمو، مخلوط تخممرغ و آب را به تمام سطح نانها بمالید.
۱۲. روی هر نان را با چاقوی تیز یا تیغ مخصوص، حدود ۴ برش مورب بزنید.
۱۳. سینی را در فر داغ قرار دهید. سپس ۵ تا ۶ تکه یخ در کف فر بیندازید و در فر را سریع ببندید (این مرحله اختیاری است، اما باعث ترد شدن پوسته نان میشود).
۱۴. نانها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا وقتی که طلایی رنگ و کاملاً پخته شوند.
۱۵. بعد از پخت، نانها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید خنک شوند. سپس نوش جان کنید!














































