روش تهیه مافین آرد جودوسر + فیلم آموزشی

مافین آرد جو دوسر، یک نوع شیرینی سالم و مقوی است که به سادگی درست میشود. این مافینها کاملاً بدون گلوتن هستند و به همین دلیل، یک میانوعده مناسب برای کسانی محسوب میشوند که به بیماری سلیاک مبتلا هستند یا به گلوتن حساسیت دارند.
با این دستورالعمل میتوانید مافینهایی نرم، خوشمزه و عالی تهیه کنید.
مواد اولیه مافین آرد جودوسر :
یک موز رسیده و متوسط
یک چهارم فنجان (۵۰ گرم) شربت افرا
نصف فنجان (۱۲۰ گرم) شیر بادام یا هر نوع شیر دیگر
سه قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
دو سوم فنجان (۹۵ گرم) آرد جودوسر
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
مقداری شکلات چیپس (در صورت دلخواه)

روش تهیه مافین آرد جودوسر :
۱. فر را از قبل روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
۲. داخل قالب مافین (جا کیکپیزی) را کمی چرب کنید تا مافینها به آن نچسبند.
۳. موزها را در یک کاسهٔ بزرگ کاملاً له کنید تا نرم و یکدست شوند.
۴. شربت افرا، شیر، کرهٔ بادامزمینی و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
۵. حالا آرد جو دوسر، جوششیرین، بیکینگپودر، نمک و دارچین را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس پنج دقیقه به خمیر استراحت دهید (این مرحله مهم است!).
۶. خمیر را بهطور مساوی بین شش قالب مافین تقسیم کنید و روی هر کدام کمی شکلات چیپسی بریزید.
۷. مافینها را به مدت ۲۳ تا ۲۸ دقیقه در فر قرار دهید. وقتی لبهها کمی طلایی شد و خلالدندانی که در مرکز مافین زدید تمیز بیرون آمد، یعنی مافینها پختهاند.
۸. بعد از بیرون آوردن از فر، مافینها برآمده و گرد به نظر میرسند، اما پس از سرد شدن تقریباً صاف میشوند. بگذارید خنک شوند و سپس نوش جان کنید! در ادامه میتوانید فیلم مراحل تهیهٔ این مافین را نیز تماشا کنید.














































