طرز تهیه نان خانگی+ فیلم

در اینجا یک روش عالی برای پخت نان خانگی که بسیار نرم، لطیف و کمی شیرین است، با شما تقسیم می‌کنم. می‌توانید روی نان را با مربای تازه و خانگی تزئین کنید تا یک نان فوق‌العاده داشته باشید.

پخت نان خانگی در منزل

پخت نان در خانه

من همیشه این نان را برای کسانی که دوستشان دارم میپزم! واقعاً که نان فوق‌العاده‌ای است. هم نرم و لطیف است و هم طعم بی‌نظیری دارد.

برای درست کردن نان، به یک ماده اولیه به نام خمیرمایه نیاز داریم. این ماده یک قارچ کوچک و زنده است که وقتی با آرد و آب مخلوط می‌شود، شروع به کار می‌کند.

کار خمیرمایه این است که از شکر موجود در آرد تغذیه کند. در نتیجه این تغذیه، گازی به نام دی‌اکسید کربن تولید می‌شود. این گاز درون خمیر نان به دام می‌افتد و حباب‌های ریزی ایجاد می‌کند. وجود این حباب‌ها باعث می‌شود بافت خمیر نان پف‌کی و سبک شود و حجمش افزایش پیدا کند.

به زبان ساده، خمیرمایه مانند یک موتور کوچک است که خمیر نان را زنده و فعال می‌کند و به آن کمک می‌کند تا پف کند و نانی نرم و خوشمزه داشته باشیم. بدون خمیرمایه، نان پخت می‌شود، اما بافت آن تخت، سفت و سنگین خواهد بود، بیشتر شبیه به یک نان بدون حالت اسفنجی و سبکی که می‌شناسیم.

۱۰ نکته برای تهیه نان خانگی:

در ادامه، چند توصیه کاربردی برای درست کردن نان در خانه ارائه می‌شود. این نکات را می‌توانید با هر نوع دستور پخت نانی به کار ببرید.

۱. به مخمر زمان کافی بدهید تا فعال شود و حباب بزند. هرچه مدت بیشتری به آن زمان دهید، نتیجه بهتری خواهید گرفت.

۲. به تدریج و کم‌کم آرد اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا جایی که خمیر از دیواره ظرف جدا شود. قوام خمیر باید در حدی باشد که نه بیش از حد به دست بچسبد و نه زیاد سفت و سخت شود.

۳. وقتی خمیر را برای استراحت و پف کردن می‌گذارید، روی کاسه را با یک پارچه گرم بپوشانید و آن را نزدیک پنجره قرار دهید. روش دیگر این است که فر را با دمای ۱۰۰ درجه فارنهایت (حدود ۳۸ درجه سانتی‌گراد) کمی گرم کنید و سپس آن را خاموش نمایید. سپس کاسه خمیر را داخل فر بگذارید تا در آن فضا، حجمش افزایش یابد.

طرز تهیه نان خانگی نیازمند رعایت برخی نکات ساده و البته مهم می باشد.

راهنمای درست کردن نان

۴. قبل از کار با خمیر، مطمئن شوید که حجم آن کاملاً دو برابر شده باشد.
۵. وقتی خمیر به حالت مناسبی رسید، آن را با مشت فشار دهید. سپس آن را از وسط نصف کنید تا روی سطح آردپاشی شده، دو تکه خمیر برای دو نان داشته باشید.
۶. خمیر را دوباره فشار دهید تا هوای داخل آن خارج شود. همزمان که آن را صاف می‌کنید، به شکل یک مستطیل درآورید.
۷. حالا خمیر مستطیلی را مانند رول، به آرامی بپیچید.
۸. لبه‌های آن را به زیر برگردانید تا فرم بگیرد. حالا نان شما آماده است که دوباره استراحت کند و حجمش افزایش یابد.

آماده کردن خمیر برای پخت نان

۹. دو تکه خمیر را در قالب‌های مخصوص نان قرار دهید. سپس روی آن‌ها را با یک لایه نازک که قبلاً به آن کره زده‌اید و کمی روغن مخصوص پخت و پز اسپری کرده‌اید، بپوشانید.
۱۰. صبر کنید تا حجم خمیر دو برابر شود و کاملاً پف کند. بعد از این مرحله، خمیر شما آماده قرار دادن در فر است.

 

مواد اولیه:

ظرف اول:

برای تهیه خمیر، به مواد زیر نیاز دارید:

دو و نیم قاشق چای‌خوری خمیرمایه خشک
نصف قاشق غذاخوری شکر
دو فنجان آب گرم

ظرف دوم:

کره ذوب شده: یک‌چهارم پیمانه
شکر: یک‌چهارم پیمانه
شیر تغلیظ‌شده: نصف پیمانه
نمک: یک‌چهارم قاشق غذاخوری
آرد مخصوص نان (آرد سفید یا آرد کامل گندم): ۵ تا ۷ پیمانه

* کره ذوب شده: ۱ قاشق غذاخوری (برای رویه نان)

دستورالعمل برای طرز تهیه نان خانگی :

ابتدا مخمر و شکر را در یک کاسه کوچک بریزید. سپس آب گرم (نه داغ) را به آن اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا روی سطح آن کف ایجاد شود.

در یک کاسه بزرگ، کره آب شده، شکر، شیر تغلیظ شده و نمک را با هم ترکیب کنید. پس از آماده شدن مخلوط مخمر، آن را به کاسه بزرگ اضافه کرده و هم بزنید. حالا سه پیمانه آرد به مخلوط بیفزایید.

بعد از آن، به تدریج و هر بار یک پیمانه آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. وقتی مقدار آرد به پنج پیمانه رسید، این بار هر بار نصف پیمانه آرد بریزید تا جایی که خمیر به جداره کاسه نچسبد.

* وقتی انگشتان شما به خمیر نمی‌چسبد، یعنی خمیر آماده است.

سپس روی کاسه را با یک پارچه گرم بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت حدود یک ساعت و نیم استراحت کند و حجمش دو برابر شود.

بعد از این مدت، خمیر را کمی فشار دهید و روی سطحی که کمی آردپاشی شده قرار دهید. خمیر را دو تا سه دقیقه خوب ورز دهید. سپس آن را به دو قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل مستطیل درآورید. حالا خمیر را لوله کرده و دو سر آن را به زیر جمع کنید.

خمیرهای آماده شده را در دو قالب نان که از قبل چرب شده قرار دهید. بگذارید دوباره حجمشان افزایش یابد و وقتی ظاهر مناسبی پیدا کردند، آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۲۵ دقیقه بپزید. پس از پخت، روی نان‌ها کره بمالید.

حالا از نان خانگی و خوشمزه خود لذت ببرید!

صدف آرد

در کارخانه ما، انواع مختلف آرد را با توجه به سلیقه و نیاز شما تولید می‌کنیم. ما برای شما آردی تازه، سالم، خالص و باکیفیت فراهم می‌آوریم.

انواع آرد در مجموعه صدف آرد، هم به مقدار کم و هم به صورت عمده به فروش می‌رسد.

همچنین مشتریان محترم می‌توانند برای خرید اینترنتی، سفارش خود را در وب‌سایت فروشگاه صدف آرد ثبت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن