آموزش کامل آشپزی با 31 درس رایگان (فیلم آموزشی)

با ۲۳ فیلم آموزشی کوتاه، به رایگان آشپزی یاد بگیرید. این مجموعه شامل خوشمزهترین غذاهاست که مطمئناً در زندگی روزمره به دردتان میخورد. همچنین، قبل از شروع، نکات مفیدی برای کسانی که تجربهی چندانی در آشپزی ندارند ارائه شده است.
نکات مهم آشپزی
برای اینکه برنج شما بعد از پخت سفید و زیبا بماند، میتوانید چند قطره آب لیمو به آب آن اضافه کنید.
اگر میخواهید یخ ماهی را به بهترین شکل باز کنید، آن را داخل شیر قرار دهید. شیر علاوه بر باز کردن یخ، بوی نامطبوع را از بین میبرد و طعم تازهای به ماهی میدهد.
وقتی میخواهید در کیک از میوههای خشک یا کشمش استفاده کنید، اول آنها را به آرد آغشته کنید و بعد به مایه کیک اضافه کنید تا موقع پخت در ته قالب پخش نشوند.
اگر به گوشت خام قبل از پختن نمک بزنید، طعم آن از بین میرود؛ اما اضافه کردن کمی نمک به ماهی قبل از پخت، باعث خوشمزهتر شدن آن میشود.
وقتی سبزی یا گوشت را تفت میدهید، در آخر کار کمی شکر، عسل یا آب میوه به آن اضافه کنید تا غذا لعاب بیندازد و طعم بهتری پیدا کند.
جوز هندی را همیشه در آخرین مرحله به غذا بیفزایید، چون حرارت زیاد باعث از بین رفتن عطر و طعم آن میشود.
به جای برش دادن کاهو با چاقو، آن را با دست تکه کنید تا لبههایش سیاه و تغییر رنگ ندهد.
پیش از کباب کردن، سیخها و دستگاه کبابپز را چرب کنید تا غذا به آن نچسبد.
اگر مایه کیک را با قاشق شیاردار داخل قالب بریزید، حباب هوا در آن ایجاد نمیشود.
اگر موقع سرخ کردن دونات، یک قاشق مرباخوری سرکه به روغن اضافه کنید، روغن کمتری جذب آن میشود.
برای تازه و شاداب ماندن سبزی، آن را برای مدتی در آب سرد همراه با کمی آب لیمو قرار دهید.
شش حبه سیر لهشده و کمی جعفری را با ۱۱۵ گرم کره مخلوط کنید و به شکل تنه درخت درآورید. سپس کره را درون پلاستیک بپیچید و در فریزر بگذارید. از این کره میتوان روی نان، سبزی یا گوشت استفاده کرد.
اگر موقع پخت و پز با کره، کمی روغن به آن اضافه کنید، کره نمیسوزد.
برای آبپز کردن تخممرغ، آن را در آب جوش بگذارید و سپس حرارت را کم کنید تا پوسته آن ترک نخورد.
اگر میخواهید ماهی را بیش از یک روز در فریزر نگه دارید، قبل از فریز کردن آن را کاملاً با نمک و زردچوبه آغشته کنید.
برای جلوگیری از حشرات در ظرف حبوبات، چند عدد میخک داخل آن بیندازید.
برای تازه ماندن قهوه، آن را در ظرف دربسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
سفیده تخممرغی که یخزده باشد، بهتر و راحتتر کف میکند.
برای سفید ماندن برنج بعد از پخت، چند قطره آب لیمو به آب آن اضافه کنید.
دانلود 23 درس آموزش آشپزی
برای دریافت درسهای ۱ تا ۸ از صفحه آموزش آشپزی اقدام کنید و برای بقیه درسها به صفحه مک جی مراجعه نمایید.
برای دانلود هر درس، میتوانید یکی از این دو روش را انجام دهید:
– کلید Ctrl روی صفحهکلید را نگه دارید و همزمان روی درس مورد نظر کلیک کنید.
– یا روی درس کلیک کنید تا پخش شود، سپس روی علامت سه نقطه در پایین و سمت راست ویدئو بزنید و گزینه SAVE را انتخاب کنید.
اگر درسی به درستی نمایش داده نشد یا با مشکل مواجه شدید، از طریق بخش نظرات به ما اطلاع دهید تا در سریعترین زمان ممکن آن را برطرف کنیم.
| درس 1 (پیتزا خانگی ساده و خمیر خوشمزه) | درس 2(پنه مرغ و قارچ یک پاستا خوشمزه) |
| درس 3 ( فلافل لبنانی اصل و سه نوع سس خانگی) | درس 4 (چیز برگر خانگی خوشمزه با سیب زمینی) |
| درس 5 (کیک ساندویچ سوئدی ناهار خوشمزه) | درس 6 (شام خوشمزه٬ ساده و سریع ساندویچ) |
| درس 7 (پاستا ایتالیایی با سس سفید خوشمزه) | درس 8 (ناهار خوشمزه با مرغ-KFC) |
| درس 9 (قابلی پلو) | درس 10 (بامیه ایرانی) |
| درس 11 (کال جوش فوق العاده) | درس 12 ( مرغ شکم پر اناری ملس) |
| درس 13 (ته چین مرغ مجلسی) | درس 14 (پلو مکزیکی) |
| درس 15 (حلوا فوری و خوشمزه) | درس 16 (دلمه فلفل و بادمجان و گوجه فرنگی) |
| درس 17 (هویج پلو، بدون زعفران) | درس 18 (قیمه بادمجان مجلسی) |
| درس 19 ( آش رشته خوشمزه) | درس 20 (حلیم خانگی) |
| درس 21 (سیب زمینی کروکت) | درس 22 (کباب تابه ای بوقلمون) |
| درس 23 (لوبیا پلو خوشمزه همراه با گوشت تیکه ای) | درس 24 (طرز تهیه قورمه سبزی)-منبع
|
| درس 25 (کشک بادمجان خانگی) –منبع
|
درس 26 (املت قارچ) –منبع
|
| درس 27 (لوبیا پلو با ته دیگ سیب زمینی) –منبع
|
درس 28 (عدس پلو مجلسی) –منبع
|
| درس 29 (زرشک پلو مجلسی با مرغ) –منبع
|
درس 30 (خورشت قیمه) –منبع
|
| درس 31 (میرزاقاسمی) –منبع
|
بقیه درسهای آشپزی ما را از دست ندهید
اگر دستوری می خواهید که در دروس بالا نبود کتاب PDF آموزش آشپزی زیر را دانلود کنید:
دانلود PDF آموزش آشپزی غذاهای معروف ایرانی
2 بسته آموزش آشپزی ما (بهترین آموزشهای موجود در ایران)
![]() |
![]() |
و اما دستورهای رایگان آشپزی ما
غذا با …؟ |
|
| 21 غذا با سوسیس | 5 غذا با گوشت چرخ کرده |
| غذا با ران مرغ | غذا با گوشت چرخ کرده و بادمجان |
| غذا با سینه مرغ | |
دستورهای پخت ایرانی |
|
| قورمه سبزی | 6 غذای مجلسی ایرانی |
| دلمه بادمجان | دلمه کلم |
| فرنی | کشک بادمجان |
| کتلت با گوشت گوساله | |
سوپ و آش |
|
| سوپ شیر | سوپ مجلسی با سبزیجات |
| آش دوغ | شیربرنج با دارچین |
| آش رشته | |













































