طرز تهیه سوپ شیر و خامه و قارچ و مرغ (آموزش تصویری)

سوپ شیر و خامه با قارچ و مرغ، یک غذای نرم و لذیذ است که از مخلوط کردن مرغ، قارچ، شیر و خامه تهیه میشود. این سوپ گزینهای عالی برای روزهای سرد سال است و میتوانید آن را به عنوان پیش غذا یا یک غذای سبک و مقوی سرو کنید. در ادامه، روش پخت این سوپ خوشمزه را مرحله به مرحله برایتان توضیح میدهم.
مواد لازم برای تهیه سوپ شیر با جو پوستکنده
سوپ شیر و جو یک غذای خوشمزه، مفید و انرژیبخش است که به عنوان یک وعده سبک میتوانید آن را در منزل درست کنید. در ادامه، فهرست چیزهایی که برای پخت این سوپ لازم دارید، آورده شده است:
| مواد لازم | مقدار لازم |
| سینه مرغ | 100 گرم |
| جو پرک | 3/2 لیوان |
| هویج | 1 عدد |
| قارچ | 200 گرم |
| شیر | 4 لیوان |
| پیاز | 1 عدد |
| جعفری | 2 قاشق غذاخوری |
| نمک | به مقدار کافی |
| زردچوبه | به مقدار لازم |
| فلفل سیاه | به مقدار کافی |
حتما بخوانید: 3 تا از بدترین تاثیرات منفی طولانی مدت اینترنت بر سلامت انسان
مراحل طرز تهیه سوپ جو با مرغ و قارچ
این سوپ مجلسی و ویژه، گزینهای فوقالعاده برای مهمانیها و دورهمیهاست. روش درست کردن آن آسان است و در پایان، یک سوپ خوشطعم و مقوی خواهید داشت. برای تهیه این سوپ مراحل زیر را دنبال کنید:
پیاز را به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید و با روغن در قابلمه کمی تفت دهید. بعد، جو پرک را که قبلاً به مدت سی دقیقه در آب خیس دادهاید، به پیاز اضافه کنید. در ادامه نمک، فلفل سیاه و دیگر ادویههای مورد نظر خود را به مواد بیفزایید.

سینه مرغ را به همراه شش لیوان آب در قابلمه بریزید و بگذارید تقریباً یک ساعت روی حرارت بپزد. بهتر است در طول این مدت، هر چند وقت یکبار سوپ را هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبد. همچنین میتوانید مقدار نمک، فلفل و سایر ادویهها را بنا بر سلیقهی خود کم یا زیاد کنید.

در این مرحله، قارچهای ورقه شده را با مقداری کره یا روغن (که انتخابش به سلیقه شما بستگی دارد، ولی ما کره را پیشنهاد میکنیم) روی حرارت نسبتاً زیاد تفت دهید تا آب موجود در قارچها کاملاً کشیده شود. توجه داشته باشید که به هیچ وجه در این مرحله به قارچها آبلیمو اضافه نکنید، زیرا این کار باعث میشود وقتی در مراحل بعد شیر اضافه میکنید، شیر بریده شود. همچنین با حرارت بالا تفت دادن را ادامه دهید تا رنگ قارچها تیره و سیاه نشود.

مرغ پخته شده را از آبقیماق بیرون بیاورید. سپس آن را به صورت رشتهرشته یا ریشریش خرد کنید. بعد، هویج رنده شده، قارچ و تکههای مرغ را به سوپ اضافه کنید. حالا اجازه دهید همه مواد بههمراه هم حدود نیم ساعت روی حرارت بپزند تا کاملاً جا بیفتند.

با این برنامه ساده و کاربردی، تنها با روزی پنج دقیقه گوش دادن به درسها، میتوانید در مدت ۸۰ روز به راحتی و با اعتماد به نفس به یک زبان جدید صحبت کنید. این روش برترین و جدیدترین شیوه آموزشی است که حافظه شما را نیز تقویت میکند. آموزشها به صورت تصویری ارائه شده و با وجود کیفیت بالا، کمترین هزینه ممکن را دارد.

۳ لیوان شیر جوشیده را به سوپ اضافه کنید و مواظب باشید که سوپ از ظرف بیرون نزند. بعد از ۱۵ دقیقه، خامهای که از قبل بیرون یخچال بوده و همدمای محیط شده است را به سوپ بیفزایید و بگذارید حدود نیمساعت روی حرارت بپزد.

در پایان، میتوانید روی سوپ را با جعفری تازه و خردشده زیبا و خوشمزه کنید.

پرطرفدارترین دستور سوپ: 7 بهترین انواع سوپ مقوی برای مریض
نکات طلایی در پخت سوپ شیر
- استفاده از ترخون: بهجای جعفری میتوانید از ترخون برای تزیین استفاده کنید که عطر و طعم جذابتری به سوپ میبخشد.
- مقدار سبزی: دقت کنید که زیادهروی در استفاده از سبزی باعث غلبه عطر و بوی آن بر طعم شیر و خامه سوپ میشود.
- افزودن رزماری: میتوانید مقدار کمی رزماری به سوپ اضافه کنید تا طعمی خاص و جذاب به دست آورید.
- استفاده از هویج رندهشده: افزودن مقدار کمی هویج رندهشده به سوپ، خواص آن را افزایش میدهد.
- سبزی تازه یا خشک: برای تزیین سوپ میتوانید از سبزی تازه یا خشک استفاده کنید، اما سبزی تازه همیشه طعم و عطر بهتری دارد.
- غلظت سوپ: برای غلیظتر کردن سوپ، قارچها را خوب بجوشانید تا لعاب بدهند. اگر سوپ بهاندازه کافی غلیظ نشد، یک قاشق آرد سفید را در یک لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ اضافه کنید. بعد از اضافهکردن، سوپ را حداقل 5 دقیقه بجوشانید تا آرد بهخوبی پخته و مخلوط شود.
- جو پرک: جو پرک طعم بسیار عالی به سوپ شیر میدهد بنابراین شما می توانید از جو پرک نیز برای پخت این سوپ استفاده کنید.
اگر فوت و فن های سوپ رو بلد نیستین بخونید: طرز تهیه یک سوپ خوشمزه از ابتدا با سلیقه خودتان
نکته تکمیلی …
سوپ شیر یکی از پیشغذاهای محبوب و مغذی است که با ترکیب شیر، قارچ، مرغ و دیگر مواد متنوع تهیه میشود. این سوپ علاوه بر طعم دلپذیر، دارای خواص زیادی برای سلامت است. برای تهیه این سوپ میتوانید از جو پوستکنده یا جو پرک بهعنوان پایه استفاده کنید و با افزودن هویج، قارچ، پیاز و ادویههای ساده مانند نمک و فلفل، یک پیشغذای خوشمزه آماده کنید.
اضافه کردن خامه و سبزیجات معطر مانند جعفری یا ترخون میتواند عطر و طعم این سوپ را بیشتر کند و آن را به گزینهای مناسب برای مهمانیها تبدیل کند. همچنین با رعایت نکات کلیدی مثل جوشاندن شیر و همزدن مداوم، میتوانید از بریده شدن سوپ جلوگیری کرده و یک سوپ با بافتی لطیف و یکدست داشته باشید.
این سوپ، علاوه بر خوشمزگی، بهراحتی قابل تهیه بوده و میتواند بهعنوان یک بمب انرژی و سلامت در سفره شما جا بگیرد.
این 10 کار بدن تون رو درمقابل بیماری قوی می کنه: 10 کار موثر برای تقویت سلامت جسمی










































