طرز تهیه نان برگر+ فیلم

در پست قبلی، روش درست کردن نان در خانه را آموزش دادیم.
حالا می‌خواهیم به سراغ آموزش پخت نان برگر برویم.

نان برگر

مواد اولیه:

شیر ولرم: یک لیوان
آب: ۵۰ میلی‌لیتر
خمیرمایه خشک فوری: ۷ گرم
شکر: ۴۰ گرم
آرد معمولی: ۴۵۰ گرم
نمک: یک قاشق چای‌خوری
کره: ۷۵ گرم
تخم‌مرغ: یک عدد
دانه کنجد: به مقدار لازم

دستور پخت:

۱. اول شیر، آب، خمیرمایه خشک فوری و شکر را با هم ترکیب کنید. ده دقیقه صبر کنید تا مخلوط پف کند و حباب بزند.

۲. در یک کاسه جداگانه، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط اول را به آن اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه خوب ورز دهید.

۳. حالا کرهٔ نرم شده را به خمیر بیفزایید و دوباره ۵ دقیقه آن را ورز دهید تا یکدست شود.

۴. روی کاسه را بپوشانید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

۵. پس از این مدت، خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و آن را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید.

۶. هر تکه خمیر را در ظرفی که با کاغذ روغنی چرب شده گذاشته و مطمئن شوید بین نان‌ها فاصله باشد. سپس با قلمو روی هر نان را تخم مرغ بمالید. روی نان‌ها را با نایلون بپوشانید و ۵۰ دقیقه دیگر استراحت دهید تا دوباره دو برابر شوند.

فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد (معادل ۳۹۵ درجه فارنهایت) تنظیم کنید تا گرم شود.
نوار پلاستیکی روی خمیرها را بردارید و یک بار دیگر سطح نان‌ها را با تخم مرغ بپوشانید. سپس دانه‌های کنجد را روی آنها بپاشید.
برای ایجاد بخار در فر، می‌توانید کمی آب در کف آن بریزید. این کار را قبل از گذاشتن سینی حاوی نان‌ها انجام دهید.
سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید نان‌ها بپزند.

نان‌ها را به مدت حدود ۱۵ دقیقه در دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد (معادل ۳۷۵ درجه فارنهایت) بپزید تا زمانی که رویه آن‌ها طلایی و قهوه‌ای شود.
سپس آن‌ها را از فر بیرون بیاورید و روی یک توری فلزی قرار دهید تا خنک شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن