نان کدو حلوایی به همراه فیلم آموزشی

نان کدو تنبل یک نوع نان ساده و خوشمزه است که در بسیاری از کشورهای جهان پخته میشود. این نان را میتوان با مواد مختلفی تهیه کرد و طعمهای گوناگونی به آن داد.
مواد اولیه نان کدو حلوایی :
برای تهیه این نان خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
۱. ۳۵۰ گرم کدوی تازه
۲. ۴۰۰ گرم آرد نان (آرد فانتزی)
۳. یک قاشق چایخوری نمک
۴. دو قاشق چایخوری شکر
۵. پنج گرم خمیرمایه خشک فعال (معادل دو قاشق چایخوری)
۶. بین ۸۰ تا ۹۰ میلیلیتر شیر
۷. مقداری روغن گیاهی
۸. یک عدد زرده تخممرغ برای brushing روی نان
۹. دو قاشق غذاخوری شیر برای brushing روی نان

روش پخت نان کدو حلوایی :
۱. کدوها را حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا وقتی چنگال را داخل آن فرو میبرید، کاملاً نرم شده باشد.
۲. بعد کدوها را له کنید تا یکدست و صاف شود.
۳. آرد، نمک، شکر و خمیرمایه را با هم مخلوط کنید.
اگر دوست دارید بیشتر با آرد فانتزی آشنا شوید، میتوانید مقاله «آرد فانتزی و تفاوت آن با آرد سفید» را بخوانید.
۴. حالا پوره کدو را به مخلوط اضافه کنید.
۵. سپس شیر را به مواد بیفزایید.
۶. روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید تا حجمش بیشتر شود.
۷. خمیر را به ۶ قسمت تقسیم کنید.
۸. هر قسمت را به شکل یک توپ گرد درآورید.
۹. نخها را به روغن آغشته کنید.
۱۰. نخ را مانند روشی که در ویدیو میبینید، دور خمیر بپیچید. با این کار هر تکه خمیر به ۸ بخش تقسیم میشود.
۱۱. نخها را خیلی شل گره بزنید تا بعد از پخت به راحتی از نان جدا شوند.
۱۲. روی نانها را بپوشانید و ۳ دقیقه صبر کنید تا خمیر استراحت کند.
۱۳. شیر و زرده تخممرغ را با هم ترکیب کنید و روی نانها بمالید.
۱۴. نانها را در فر از قبل گرمشده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
۱۵. بگذارید نانها خنک شوند، سپس از خوردن آنها لذت ببرید.
برای خرید آرد فانتزی و دیگر انواع آرد میتوانید به فروشگاه صدف آرد مراجعه کنید.
در ادامه میتوانید از تماشای روش تهیه نان کدو حلوایی لذت ببرید.














































